ACTIVE FAMILY

I Badeland er det full fart 362 dager i året! Her finner du blant annet tre vannsklier, den lenste er 50 meter lang! Vannskliebygget er totalrenovert og hele badeanlegget har nytt klima- og avfukteranlegg.

Badeland åpent for alle
Badeland er åpent for alle som vil bade. Det vil si at du ikke må være medlem hos oss for å få tilgang til anlegget. Vi har gratis bading for alle barn under 3 år!

Gratis for medlemmers barn under 16 år!
Er du medlem hos oss, kan du ta med egne barn gratis i Badeland dersom de er under 16 år. Gjelder for inntil 2 barn og ved 12 mnd. medlemskap. Les mer om dette unike tilbudet her…

Badstu, boblebad og dampbad
I Badeland kan du nyte velbehaget av en god nordisk badstu, en tur i dampbadet, boblebadet eller boblesengene. Er du riktig så frisk, får du opp dampen med en kald avrivning i kaldtbadet etterpå! Et eget plaskebasseng er laget for de minste barna. Badeland er laget etter inspirasjon fra de tyske kulturbadene, så her finner du et hyggelig, lite anlegg.

Svømming i bassenget
Bassenget har en egen bane for svømming på hverdager. Her kan du få fin trening! Vi kjører også VannAerobic to ganger pr. uke i høysesongen. I tillegg er bassenget i bruk for ulike grupper ledet av fysioterapeuter fra Active Fysioterapi.

14425307_10155926776466959_3063003803716671440_o.jpg

 

Barna har det så morsomt i Lekeland, at de drar med seg foreldrene på trening! Her er det stor Lekejungel, barneparkering i småbarnsavdeling, bursdagsrom og Nintendo Game Cube avdeling.

Barneparkering i småbarnsavdelingen

I barneparkeringen kan medlemmers barn fra 3 mnd. til 7 år boltre seg mens du er på trening. Her er det lekebiler, lekehus, ballkasse og mye mer. Våre dyktige barnepassere tar seg av barna dine.

4-etasjes Lekejungel
I Lekejungelen kan barna klatre, skli og utforske det fire etasjes store lekeapparatet. Her stimuleres de motoriske ferdighetene samtidig som barna har det morsomt. Lekejungelen er beregnet for barn 3 til 12 år. Alle medlemmers barn 7 til 12 år går gratis i Lekejungelen.