Megafun

Vi tilbyr spenningsfylte og varierte aktiviteter for barn, ungdom og voksne i Norges største innendørs opplevelsessenter. Megafun har også arrangementer av ulike slag, deriblant bursdagsfeiringer, bedriftskonferanser og utdrikkingslag. Du finner oss på Lørenskog, i nærheten av togstasjonen.

Velkommen til Megafun

Skulle du ønske deg at det fantes en fabrikk med kun en oppgave, nemlig å produsere smil, latter og moro fra morgen til kveld? Megafun Factory har tatt oppgaven så alvorlig som det er mulig når det kommer til moro. Med 5.000 kvadratmeter fylt til taket med morsomme aktiviteter er vi den største innendørs morofabrikken i Norge.


Produktene som ruller ut fra våre samlebånd spenner fra en vindtunnel hvor vi simulerer falskjermhopp til 2 enorme lekeland. I kjelleren har vi også Norges største MegaZone oppsett og i andre enden en LazerMaze hvor du hysterisk skal forsøke å forsere et sett med lazer mens oppgaven om å stjele en katt ut fra Faraos gravkammer utføres. Selvsagt arrangerer vi de aller kuleste barnebursdagene mens mamma eller pappa slapper av i vår restaurant eller jobber i vår lounge.