Oslo klatrepark

Dette blir norges mest spennende klatrepark i vill og vakker natur! Her vil du oppleve utfordrende og rå opplevelser høyt og lavt i Oslos tretopper.

Høsten 2015 har vi bygget over 60 elementer i 7 spennende løyper, flere Tarzanhopp og mange Ziplines


Hvem er vi?

Oslo Klatrepark AS ble stiftet i 01.12.2014. Dette som et resultat av målrettede personers visjon om å skape en samlingsplass, for små og store, i Groruddalen.

 

Oslo Klatreparks kjerneaktiviteter er klatreløyper i trær.

Vi skal basere våre verdier på å være tolerante, inkluderende, tilgjengelig, engasjerte og nyskapende.
Oslo Klatrepark har som mål å bidra til en sunnere, mer aktiv og spennende hverdag for alleder man kan utprøve og utvikle sine ferdigheter.

Den skal gi utfordringer på alle nivåer, slik at alle uansett forutsetninger kan oppleve mestring og glede ved fysisk aktivitet.

På sikt skal det også etableres spennende tilleggsaktiviteter.

Oslo klatrepark ønsker både eksisterende og nye kunder hjertelig velkommen. Vi sees!

20604627_1858126994515251_9189767813832323716_n.jpg


Hva er en klatrepark?

Klatring i tretopps klatrebaner gir en flott opplevelse og mestringsfølelse. Banene har ulik vansklighetsgrad og høyde. Etterhvert som din selvsikkerhet stiger vil hindringer du først så som umulige forseres. Når dagen er omme sitter du igjen med en følelse av at du har flyttet noen grenser.

Banene er plassert fra 0,6 til ca. 14 meter oppe i trærne, man starter på de lave løypene og jobber seg oppover. Mellom hver løype lander man på bakken og man kan da velge om man skal ta neste løype. Gjestene utstyres med hjelm og en klatresele som har doble karabinkroker og en rulle.

Grunnelementet for et hinder er en forbindelse mellom to trær med flere stålwirer, hvorav en fungerer som en sikkerhetsline som man er koblet fast i. Stålwirene monteres slik at de ikke gjør skade på bark eller ved.

Selve aktiviteten går ut på å komme seg fra tre til tre ved ulike teknikker som gå, krabbe, springe, balansere, svinge, hoppe, rulle etc. Starten av et hinder utgår fra en plattform som omkranser treet og fungerer som hvilested mellom de ulike hindrene. Plattformene festes på treet på samme måte som wirer uten å skade bark eller ved.

Du vil finne mange Ziplines i parken. En Zipline er en stålvaier som man kobler seg på med en rulle og kjører gjennom luften til en "landingsplass".