JOHN DEE / ROCKEFELLER / SENTRUM SCENE - KONSERTER PROGRAM
Jul
4
to Sep 27

JOHN DEE / ROCKEFELLER / SENTRUM SCENE - KONSERTER PROGRAM

Rockefeller 27021743_10156094297459727_7189170201973951215_o.jpg

PROGRAM I DAG OG I DE NESTE MÅNEDER FOR JOHN DEE, ROCKEFELLER, OG SENTRUM SCENE


ROCKEFELLER

Rockefeller Music Hall, vanligvis bare kalt Rockefeller, er et konsertlokale i Torggata i Oslo sentrum, i samme bygning som det gamle Torggata Bad ved Arbeidersamfunnets plass ikke langt fra Youngstorget. Rockefeller er en del av Auditorium AS, som også drifter John Dee og Sentrum Scene.


SENTRUM SCENE

Sentrum Scene er et innendørs konsertlokale på Arbeidersamfunnets plass i Oslo som eies av Olav Thon Gruppen, og leies av Auditorium AS som også driver Rockefeller/John Dee. Sentrum Scene har med plass til ca. 1750 tilskuere, fordelt på gulvet og en balkong med seter, større kapasitet enn Rockefeller.

JOHN DEE

John Dee Live Club & Pub er et innendørs konsertlokale i Torggata i Oslo. John Dee er en del av Rockefeller Music Hall Company og har plass til ca. 400 stående tilskuere. Andre konsertlokaler tilhørende Rockefeller Music Hall Company er Rockefeller Music Hall og Sentrum Scene.


ÅPNINGSTIDER
INNGANGER
Kart
ALDERSGRENSE
ALKOHOLVETT / RUSMIDLER
BILLETTER
AVLYST/FLYTTET KONSERT
SITTE-/STÅPLASSER
GJENGLEMT
FOTOGRAFERING
TILGJENGELIGHET
PARKERING/TRANSPORT
STILLING LEDIG


ÅPNINGSTIDER


På Rockefeller og John DEE åpner dørene hovedsakelig kl. 19.00 på hverdager og søndager, og kl. 20.00 fredag og lørdag. Sentrum Scene åpner dørene normalt kl. 19.00 hver dag. Men dette vil variere innimellom fra arrangement til arrangement. Undersøk alltid rett tidspunkt for åpningstid ved å klikke deg inn på hvert enkelt arrangement for oppdatert og riktig informasjon.Stengetid 
Alle våre scener kan holde åpent til 03.30 (servering stenger kl. 03.00), men enkelte arrangementer stenger tidligere ut fra når konserter o.l. er ferdig, og etter krav/ønske fra artister og arrangører. De fleste konserter varer mellom 90 - 120 minutter. Ved flere band samme kveld varer konsertene vanligvis noe lengre. På hverdager og søndager forsøker vi å tilpasse show slik at publikum kan nå offentlige kommunikasjonsmidler.

Kontortid 
Hverdager kl. 09.00–17.00. 
Sentralbordet/resepsjonen er betjent kl. 10.00–16.00.
INNGANGER


Besøksadresse dagtid (administrasjon):Rockefeller og John DEE: Badstugata 2, andre etasje. Sentrum Scene: Arbeidersamfunnets plass 
Konsertinngang Rockefeller: Mariboes gate 
Konsertinngang John DEE: Mariboes gate 
Konsertinngang Sentrum Scene:Arbeidersamfunnets plass

Kart


Klikk her for kart til Rockefeller og John DEE. 
Klikk her for kart til Sentrum Scene.


ALDERSGRENSE


Vi har 18 års aldersgrense på alle arrangementer, med mindre annet er oppgitt i program og annonser. Man MÅ være 18 år for å slippe inn på arrangementene. Vi har ingen verge-ordning, så det hjelper ikke å være i følge med personer over 18 år, selv om disse er foreldre eller foresatte. På våre arrangementer med 18 års aldersgrense er det legitimasjonsplikt. Gyldig legitimasjon er pass, førerkort eller bankkort med bilde. Foto på legitimasjon må være lett identifiserbar med bruker. Misbruk av legitimasjon (falsk legitimasjon eller bruk av andres legitimasjon) vil bli politianmeldt og legitimasjon vil bli beslaglagt. Gjester med tvilsom legitimasjon må påregne å bli avvist i døren. Vennligst ha legitimasjon klar for kontroll ved ankomst til konsertstedet. 

Dersom du er usikker på om din legitimasjon opprettholder disse kravene ber vi deg om å kontakte politiet.

Anbefalte aldersgrenser på konserter med fri alder: 
Vi anbefaler følgende aldersgrense på matinékonsert (dagtidskonsert) med fri aldersgrense: Er du under 14 år bør du ha følge med en edru foresatt/voksenperson over 20 år. Alle over 5 år betaler vanlig billettpris dersom ikke annet er oppgitt. Vi anbefaler følgende aldersgrense på kveldskonserter med fri aldersgrense: Er du under 16 år bør du ha følge med en edru foresatt/voksenperson over 20 år. Husk også at det kan bli sen kveld før konserten er ferdig og foresatte må vurdere om man bør la ungdom være alene i Oslo Sentrum.

Det kan forekomme høy lyd i våre lokaler, så husk å ta med hørselvern/ørepropper. Det er også mulig å få kjøpt dette i baren. På enkelte konserter deles det ut gratis ørepropper.
ALKOHOLVETT / RUSMIDLER


For å kunne tilby gode konsertopplevelser for alle besøkende, og samtidig ivareta både trivsel og trygghet for både publikum og ansatte, er det nødvendig med ufravikelige rutiner. Hvis en gjest er åpenbart påvirket av alkohol, skal han/hun avvises. For nærmere informasjon, kan du lese denne oversikten - som er utviklet for å hjelpe serveringspersonell i å vurdere gjestenes grad av påvirkning:Grader av alkoholpåvirkning• Dette er en dopfri konsertarena, og vi ber dere respektere norsk lov på dette området. 
• Ved forsøk på bruk av ulovlige rusmidler vil ansatte og sikkerhetspersonell stanse dette umiddelbart. 
• Takk for ditt samarbeid og vilje til trygg og god gjennomføring av konsert hos oss.
BILLETTER


Billetter er i forsalg via www.rockefeller.nowww.ticketmaster.no og tlf. 815 33 133.E-billett 
Kjøp billetter på nett. Du kan velge å få billettene tilsendt per post eller benytte deg av E-billett. Les mer

815 33 133 
Bestillingstelefonen er betjent mandag–fredag kl. 09.00–17.00 og lørdag kl. 10.00–14.00. 

Forhåndskjøpte billetter gjennom artist 
Dersom du har forhåndskjøpt billett(er) gjennom artistens hjemmeside pleier disse å hentes i billettluka på konsertdagen. Ta med bekreftelsen du har fått på mail og legitimasjon. Billettluka åpner samtidig som dørene dersom ikke annet er oppgitt. 

På konsertdagen kan du kjøpe billetter på følgende måte (så lenge det er billetter igjen): 
På nett eller i døra fra åpningstiden.

Billettavgift 
Billettavgift tilkommer i tillegg til oppgitt billettpris. Det kan også tilkomme et ekspedisjonsgebyr per bestilling. Kjøpte billetter refunderes ikke.

OBOS-rabatt 
OBOS-medlemmer får rabatt på et utvalg av våre konserter. Sjekk hver enkelt omtale for disse konsertene. Medlemskortet skal fremvises ved inngang. Max. 2 billetter per OBOS-medlem. NB! Rabatten gjelder kun for forhåndskjøpte billetter.

Gruppe- og bedriftssalg 
Vi tilbyr gruppe- og bedriftssalg på alle våre konserter. Er det tid for å finne på noe gøy sammen med kunder eller ansatte? Gjør festen til en sikker suksess ved å ta med hele gjengen på konsert. Hos oss får dere de beste konsertopplevelsene, den feteste lyden, de beste bandene, show, kort sagt en festaften! Ved spørsmål eller bestilling av 10 billetter eller mer, ta kontakt med oss på telefon: 22 20 32 32 eller send en mail merket med "Gruppesalg" til post@rockefeller.no. På enkelte konserter tilbyr vi grupperabatt, ta kontakt med oss for å høre hvilke konserter dette gjelder. 

Gavekort 
Gavekort kjøper du HER 
Gavekort fra Rockefeller kan brukes på alle arrangement på Sentrum Scene, Rockefeller og John Dee. Gavekortet er et e-gavekort som mottas på mail. Om gavekortet er en gave, kan den enkelt printes og brettes sammen til en pen folder.
AVLYST/FLYTTET KONSERT


Sjekk alltid at det ikke er blitt gjort noen endring mht avvikling av konserten. Dette gjelder især om du kommer langveis fra.Arrangør forbeholder seg rett til å kunne avlyse eller flytte arrangementer. Opplysninger om dette vil bli publisert på våre nettsider, i sosiale medier og i rikspresse via våre ordinære konsertannonser. Ved avlysning av konsert må kjøpt billett refunderes på utsalgssted innen dato som oppgis i forbindelse med avlysningen. Enkelte konserter blir ikke kansellert, men flyttet til en ny dato hvor kjøpt billett gjelder til den nye datoen. Publikum som ønsker det kan få refundert sin(e) billett(er) og alternativene er: Billetter betalt med kredittkort på internett eller telefon og sendt direkte hjem til deg fra Ticketmaster kan refunderes på følgende måte: Publikum må ringe 22 82 81 97. Oppgi referansenummer eller registrert telefonnummer. Beløpet blir tilbakeført til kredittkortet som ble brukt ved kjøp. OBS: Avgifter refunderes ikke! Dette må gjøres innen siste frist for refundering. Eventuelle følgeskader som følge av avlyst eller flyttet arrangement refunderes ikke. Vi åpner ikke for refundering av billetter ved endring av support. 
SITTE-/STÅPLASSER


På Rockefeller og John DEE er det kun ståplasser, med mindre annet er annonsert. I enkelte tilfeller vil det være et varierende antall sittplasser uten at dette er annonsert på forhånd. For disse gjelder da førstemann til mølla, og er ikke mulig å reservere. 
På Sentrum Scene er det permanent ca 420 unummererte sittplasser på galleriet. Som hovedregel gjelder "førstemann til mølla" for disse. I enkelte tilfeller vil et arrangement ha to billettyper, en stående og en sittende, og man har da mulighet til å kjøpe en billett som garanterer sitteplass. Noen få arrangment har kun sitteplasser. Dette vil i så fall fremgå av informasjonen om arrangementet. 


GJENGLEMT


Vi setter pris på at du ringer (22 20 32 32) eller sender en e-post post@rockefeller.no. Når du har fått svar på din henvendelse kan det evt. hentes på hverdager kl. 10.00–16.00. (inngang fra Badstugata 2).


FOTOGRAFERING


Det er fotoforbud på alle våre arrangementer. 
Pressefotografer må på forhånd søke om fotopass til rune(@)rockefeller.no. Pressefotografkort gjelder ikke. Det tas forbehold om fotorestriksjoner fra artist. Disse vil eventuelt bli meddelt i døra ved ankomst. 
Frilansere må innhente fototillatelse fra artist før de kan søke om fotopass. De må også selv sørge for å ha gyldig billett. 
Studenter som ønsker å ta bilder i forbindelse med skoleoppgaver kan ikke sende søknad om dette til oss. Slike henvendelser tas via fagets lærer, som søker på vegne av sine elever.


TILGJENGELIGHET


Vi ber om at rullestolbrukere tar kontakt med oss per telefon eller mail på forhånd, så vi har en oversikt, og på best mulig måte kan tilrettelegge. For å sikres så god plass som mulig oppfordres rullestolbrukere til å møte opp tidlig (ikke senere enn døråpning). Se informasjon om åpningstider på Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene her. Ledsagerbevis gir ikke fri adgang til våre konserter. NB! Det er begrenset antall plasser for rullestol på alle tre scener. ROCKEFELLER 
Tilgjengelighet 
På Rockefeller benyttes vanlig publikumsinngang der rullestolbrukere får hjelp av husets vakter til å komme seg opp en bakke og inn i konsertlokalet. Det er også muligheter for å kunne bruke heis. Dette må avtales på forhånd. 
Plassering av rullestoler 
Av brannsikkerhetsmessige årsaker tillates ikke rullestoler på noen av galleriene på Rockefeller. På en forhøyning på venstre side av konsertsalen på Rockefeller tillates et begrenset antall manuelle rullestoler på hvert arrangement. Vakter må løfte rullestolene opp og ned av forhøyningen. Av brannsikkerhetsmessige årsaker tillates ikke plassering av elektriske/motordrevne rullestoler på denne forhøyningen. 
Toalett for rullestolbrukere 
På Rockefeller er det store dametoalettet, som befinner seg under trappen til galleriene, tilpasset rullestoler. Døren inn til toalettet er 77 cm bred. Toalettavlukket er 115 cm X 107 cm. Det er støttehåndtak i gulvene. Dette avlukket benyttes av begge kjønn. Ta kontakt med personalet for assistanse. 
Handikapparkering 
Parkering må skje i gatene i nærheten. Nærmeste handikapparkering er i Badstugaten (rundt hjørnet for publikumsinngang til Rockefeller).

JOHN DEE 
Tilgjengelighet 
John DEE har egen inngang for rullestolbrukere rett inn i konsertsalen. Ta kontakt med vaktene i døren for assistanse for å komme inn. 
Toaletter 
På John DEE er det tilgang til et handikaptoalett på ”Kjøkkenet”. Ta kontakt med personalet for assistanse.
Handikapparkering 
Parkering må skje i gatene i nærheten. Nærmeste handikapparkering er i Badstugaten (rundt hjørnet for publikumsinngang til Rockefeller).

SENTRUM SCENE 
Tilgjengelighet 
På Sentrum Scene benyttes ordinær publikumsinngang. Ta direkte kontakt med vaktene i døren ved ankomst. Det er ingen trapper eller hindringer frem til området tilpasset rullestolbrukere. Adkomsten til Sentrum Scene og nærområdet er utarbeidet i samarbeid med Norges Blindeforbund, Norges Handikapforbund, Det sentrale eldreråd og Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon. 
Plassering av rullestoler 
En egen balkong på galleriet med plass til totalt seks rullestoler, med meget god sikt til scene og god lyd, er reservert og tilpasset rullestolbrukere ved Sentrum Scene. Vi må prioritere rullestolbrukere framfor ledsagere på disse plassene, men vi bestreber til enhver til tid å tilrettelegge ønsker og behov. Vi kan allikevel ikke love at ledsager(e) og rullestolbruker får sitte sammen, men gjør selvfølgelig alt vi kan for å tilfredsstille og tilpasse. De som på forhånd har tatt kontakt med oss, vil gis prioritet. NB! Vi tillater ikke rullestoler i hovedsal pga. brannsikkerhet. 
Toalett for rullestolbrukere 
Dessverre er rullestoltoalettet på Sentrum Scene kun tilgjengelig via trapper eller heis. Ta kontakt med vaktene ved hovedinngangen, som vil eskortere via bakgang. Av sikkerhetsmessige årsaker kan vi ikke tillate usikret transport av rullestoler i hovedtrapp i publikumsområdet, og overtredelse kan medføre bortvisning fra våre lokaler. 

Parkering/transport tilpasset bevegelseshemmede 
Ved Sentrum Scene er nærmeste parkering for bevegelseshemmede i Torggaten (ved Deli de Luca). Eventuell taxi eller annen transport, henvises til samme område for av og påstigning. Nærmeste trikkestopp er Brugata, hvor stasjon er tilpasset rullestolbrukere. Nærmeste bussholdeplass tilpasset rullestolbrukere er (nye) Hammerborggata
PARKERING/TRANSPORTParkering 
Dersom du er nødt til å benytte deg av bil, kan du klikke her for å finne nærmeste parkeringshus.

Offentlig transport 
Alle våre tre scener ligger i umiddelbar nærhet til stopp for både buss, trikk, t-bane og tog. Vi oppfordrer alle våre besøkende til å reise kollektivt.

Tog: nærmeste stopp er Oslo Sentralbanestasjon. 
T-bane: nærmeste stopp er Jernbanetorget, Grønland eller Stortinget. 
Buss, trikk: nærmeste stopp er Brugata. 
Fluktveier


Orienter deg om våre fluktveier. Se informasjon på huset.Ta vare på hørselen din! 
Det er tidvis høyt lydnivå i våre lokaler. Ørepropper er tilgjengelig i barene.

Hjertestarter 
Vi har hjertestarter tilgjengelig.

Alle våre lokaler er røykfrie

Kalender-feed 
Vi vedlikeholder en kalender-feed som gjør det mulig å hente Rockefeller og JohnDee-kalenderen direkte i applikasjoner som støtter ".ics" filer. Klikk her for detaljer.STILLING LEDIG


Ledige stillinger publiseres her. For åpen søknad, vennligst send til soknad@rockefeller.no.

Rockefeller Music Hall - John Dee Live Club & Pub - Sentrum Scene

Program Praktisk info Event/selskap Booking/utleie Teknisk info Ofte stilte spørsmål Kontakt Stilling ledig Internship Personvern Venue info (english)
BILLETTER OG SPILLEDATOER:


Onsdag
07.11.18Rock Cinema Bar & Kino i samarbeid med United Interntional Pictures: 
OVERLORD 
– Eksklusiv førpremiere

Onsdag
07.11.18Klassekampen Musikkmagasinet & Rockefellers POPQUIZ

Onsdag
07.11.18ROLLING BLACKOUTS COASTAL FEVER 
+ support: Our Girl

Torsdag
08.11.18JOHN GRANT 
+ support: Two Medicine

Torsdag
08.11.18TRAMPLED BY TURTLES

Fredag
09.11.185 SECONDS OF SUMMER 
Support: Lovelytheband 
– fri alder!

Fredag
09.11.18VIDAR VILLA 
+ support: Zadeking + venner

Fredag
09.11.18INGENTING

Lørdag
10.11.18LEMAITRE 
+ support: Ka2

Lørdag
10.11.18THE HUMAN LEAGUE 
+ support: Shelter

Lørdag
10.11.18THE ALTERN80S CLUB: 
HUMAN LEAGUE AFTERPARTY

Lørdag
10.11.18DATAROCK 
+ support: WhaleSharkAttacks

Søndag
11.11.18ANASTACIA

Søndag
11.11.18BLOCBOY JB

Søndag
11.11.18THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA
Sometimes The World Ain't Enough – European Tour 2018

Tirsdag
13.11.18Rock Cinema Bar & Kino, i samarbeid med Arthaus: 
Sorry To Bother You 
– Eksklusiv førpremiere

Tirsdag
13.11.18DAVE

Onsdag
14.11.18GIÆVER & JOFFEN 
– Gåten Orderud

Onsdag
14.11.18RADIORESEPSJONENS POSTKASSE, POSTKASSE, POSTKASSE

Onsdag
14.11.18GRANT-LEE PHILLIPS

Torsdag
15.11.18PER GESSLE'S ROXETTE

Torsdag
15.11.18RADIORESEPSJONENS POSTKASSE, POSTKASSE, POSTKASSE 
– ekstrashow!

Torsdag
15.11.18TUVABAND 
+ support: The Other End

Fredag
16.11.18HJERTESLAG

Fredag
16.11.18CC COWBOYS

Fredag
16.11.18ISRAEL NASH AND BAND 
+ support: Brent Cowles

Lørdag
17.11.18GÅTE 
+ support: Kalandra

Lørdag
17.11.18CC COWBOYS 
– ekstrakonsert!

Lørdag
17.11.18GET READY! #100

Lørdag
17.11.18EINHERJER 
+ support: Slegest

Mandag
19.11.18TALIB KWELI 
+ support: NIKO IS

Tirsdag
20.11.18UNCLE ACID & THE DEADBEATS 
+ support: L.A. WITCH

Tirsdag
20.11.18TREMONTI 
+ special guest: The Raven Age 
support: Disconnected

Onsdag
21.11.18HVORFOR DET? med Trond-Viggo Torgersen / Else Kåss Furuseth

Torsdag
22.11.18PHILIP EMILIO 
+ support Larsiveli / Safario

Torsdag
22.11.18TANTARA

Fredag
23.11.18EMILIE NICOLAS

Fredag
23.11.18HELLBILLIES

Fredag
23.11.18GREGORY ALAN ISAKOV 
+ support: Joe Purdy

Lørdag
24.11.18SONDRE JUSTAD 
+ support: SKAAR

Lørdag
24.11.18EMIR

Lørdag
24.11.18THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY 
+ PURIFIED IN BLOOD

Søndag
25.11.18HOZIER 
+ support: Saint Sister

Søndag
25.11.18THE MAGPIE SALUTE

Mandag
26.11.18STORYSLAM OSLO 
– GRANDSLAM FRA ROCKEFELLER

Mandag
26.11.18ALLAN RAYMAN

Tirsdag
27.11.18JEDI MIND TRICKS 
+ DJ-support: DJ B. Maloney (Oh Mama! Crew) 

Tirsdag
27.11.18CITY MORGUE

Onsdag
28.11.18SHINEDOWN 
+ special guests: Starset 
support: Press To Meco

Onsdag
28.11.18SLY & ROBBIE MEET 
NILS PETTER MOLVÆR 
feat. Eivind Aarset & Vladislav Delay

Torsdag
29.11.18AMANDA DELARA

Fredag
30.11.18STEIN TORLEIF BJELLA

Fredag
30.11.18VALENTOURETTES speller Jokke 
+ support: Russian Amcar Club 

Fredag
30.11.18KUMARS KARAOKE KØPP

Fredag
30.11.18Vin&Rap x Linje 2 presenterer: TURAB / MAKKO MAKEBA / SMEKE REVEN / ZADEKING / KALD FLAMME + overraskelser

Lørdag
01.12.18SONDRE JUSTAD 
– ekstra-ekstra-ekstrashow! 
+ support: SKAAR

Lørdag
01.12.18THE CUPFINALESHOW

Søndag
02.12.18YG

Søndag
02.12.18DEER TICK 
+ support: Joanna Barbera

Mandag
03.12.18GARY NUMAN

Mandag
03.12.18POKEY LAFARGE

Tirsdag
04.12.18JACOB BANKS 
+ support: Anna Leone

Tirsdag
04.12.18MYRKUR 
+ Support: Jo Quail

Onsdag
05.12.18ARI SHAFFIR 
«The Wandering Jew Tour»

Onsdag
05.12.18Strømløst: 
JOHN OLAV NILSEN & NORDSJØEN

Torsdag
06.12.18LIL PUMP 
– fri alder (galleri)

Torsdag
06.12.18LIL PUMP 
– 18 år leg. (hovedsal)

Torsdag
06.12.18DUMDUM BOYS

Torsdag
06.12.18MASTA ACE 
+ special guest: Marco Polo

Fredag
07.12.18MGMT 
Special guest: Matthew Dear

Fredag
07.12.18DUMDUM BOYS 
– ekstrakonsert!

Fredag
07.12.18BLOW FEIRER TOM WAITS 
Gjester: 
Hilde Louise Asbjørnsen

Lørdag
08.12.18STAGE DOLLS + RETURN

Lørdag
08.12.18DUMDUM BOYS 
– ekstra-ekstrakonsert!

Lørdag
08.12.18CALIBAN SESSIONS 2018 
Thulsa Doom / Aasen / Brut Boogaloo / Sweden / The Wonderfools / Anti-Lam Front / Big Ole P & Lil’ Missy

Søndag
09.12.18HILLSONG CHURCH NORWAY 
Julespesial 
15:30 dørene åpner 
16:00 konsertstart

Søndag
09.12.18HILLSONG CHURCH NORWAY 
Julespesial 
18:30 dørene åpner 
19:00 konsertstart 

Søndag
09.12.18VIAGRA BOYS

Onsdag
12.12.1830y Anniversary Tour 
SUPERSUCKERS 
play «The Evil Powers of Rock’n’Roll», new hits and old classics

Torsdag
13.12.18R3HAB

Torsdag
13.12.18PENTHOUSE PLAYBOYS 
VRIKKER JULEN INN 
med HERBORG KRÅKEVIK og VINNI

Torsdag
13.12.18ENTER SHIKARI 
+ Support: Milk Teeth

Fredag
14.12.18DI DERRE

Fredag
14.12.18PENTHOUSE PLAYBOYS 
VRIKKER JULEN INN 
med HERBORG KRÅKEVIK og VINNI 
(tidlig konsert)

Fredag
14.12.18PENTHOUSE PLAYBOYS 
VRIKKER JULEN INN 
med HERBORG KRÅKEVIK og VINNI 
(sen konsert)

Fredag
14.12.18THE CARBURETORS 
+ special guests: Nitrogods

Lørdag
15.12.18DI DERRE - Ekstrakonsert

Lørdag
15.12.18PENTHOUSE PLAYBOYS 
VRIKKER JULEN INN 
med HERBORG KRÅKEVIK og VINNI 
(eneste konsert lørdag)

Lørdag
15.12.18SENJAHOPEN 
+ support: The Cameltoes (pres. av Femme Brutal) 
+ før-/etterfest på Kjøkkenet med selveste DJ Sprængt Torsk!

Mandag
17.12.18SKEPTA

Tirsdag
18.12.18KONSPIRASJONSPODDENS JULESHOW

Onsdag
19.12.18CHRISTINES JULEKONSERT

Onsdag
19.12.18SEIGMEN

Onsdag
19.12.18Julekonsert med 
RONNY PØBEL 
Support: Stinky Fingers 
+ Pretty Uglies

Torsdag
20.12.18OSLO ESS 
+ venner i ryggen: Dia Psalma 
(Kl. 19.00: Inkludert akustisk konsert)

Torsdag
20.12.18OSLO ESS 
+ venner i ryggen: Dia Psalma 
(Kl. 21.00: Kun elektrisk konsert)

Torsdag
20.12.18ANGELO REIRA

Fredag
21.12.18YOUNG NEILS

Fredag
21.12.18THE GOOD THE BAD & THE ZUGLY 
– ekstrakonsert!

Lørdag
22.12.18BIGBANG

Lørdag
22.12.18YOUNG NEILS

Lørdag
22.12.18Julebanjoshow med gjester: 
ILA AUTO

Onsdag
26.12.18LOVESHACK – romjulsfest!

Torsdag
27.12.18LOTION'S JULEFEST

Fredag
28.12.18Romjulskonsert 
BACKSTREET GIRLS 
+ support: Kosmik Boogie Tribe

Fredag
28.12.18HAYDE BLUEGRASS ORCHESTRA

Mandag
31.12.18BIG LATIN PARTY 
– NYTTÅRSFEST 2019

Fredag
04.01.19RAGA ROCKERS

Fredag
04.01.19Nyttårspunk 2019: 
NO FUN AT ALL (S) // LAARHÖNE // THE REGENT // FORGETABOUTIT 
+ etterfest med DJ Maciek (Kvelertak) og DJ Skullington

Lørdag
05.01.19RAGA ROCKERS 
– ekstrakonsert!

Tirsdag
08.01.19BOWIE 72 – norske artister hyller David Bowie

Torsdag
10.01.19NHO presenterer: 
RONAN FARROW

Torsdag
10.01.19OMAR SOULEYMAN

Fredag
11.01.19NMG/G-huset presenterer: 
KAMELEN

Fredag
11.01.19ERLEND OSNES: «Sjikane» 
– Ekstrashow

Fredag
11.01.19ORANGO 
– releasekonsert

Lørdag
12.01.19STAUT

Lørdag
12.01.19VIRKELIG

Tirsdag
15.01.19ANDREW COMBS

Onsdag
16.01.19AMORPHIS 
+ SOILWORK 
Support: Jinjer + 
Nailed To Obscurity

Torsdag
17.01.19GURLS

Fredag
18.01.19RAZIKA

Lørdag
19.01.19KJARTAN LAURITZEN

Lørdag
19.01.19MINOR MAJORITY

Lørdag
19.01.19ALGIERS

Søndag
20.01.19THE JAPANESE HOUSE

Tirsdag
22.01.19FANFARE CIOCĂRLIA 
– The legends of gypsy brass

Onsdag
23.01.19PAUL KALKBRENNER

Torsdag
24.01.19ELLA MAI

Fredag
25.01.19MHD

Fredag
25.01.19ANDERS JEKTVIK

Fredag
25.01.19IAMX

Lørdag
26.01.19VALENTOURETTES – ekstrakonsert! 
Support: Skavankers

Søndag
27.01.19BEHEMOTH 
+ special guests: At the Gates / Wolves In The Throne Room

Tirsdag
29.01.19YEARS & YEARS 
– galleri (fri alder)

Tirsdag
29.01.19YEARS & YEARS 
– hovedsal (18 år leg.)

Tirsdag
29.01.19ODESZA 
+ support: Fakear / Kasbo 

Torsdag
31.01.19KHRUANGBIN

Fredag
01.02.19WISHBONE ASH

Lørdag
02.02.19BLACK DEBBATH

Søndag
03.02.19MATT CORBY

Mandag
04.02.19FLOGGING MOLLY

Mandag
04.02.19JAY ROCK

Tirsdag
05.02.19THE REVOLUTION

Onsdag
06.02.19MARI BOINE

Torsdag
07.02.19OLA KVERNBERGS STEAMDOME

Fredag
08.02.19ERLEND ROPSTAD 
– slippfest

Lørdag
09.02.19Jekketur: A-LAGET & DÅRLIG VANE 
– Hovedsal (18 år leg.)

Lørdag
09.02.19Jekketur: A-LAGET & DÅRLIG VANE 
– Galleri (fri alder)

Lørdag
09.02.19HIT FOR HIT LIVE

Søndag
10.02.19JOHN GARCIA & THE BAND OF GOLD

Tirsdag
12.02.19DEATH CAB FOR CUTIE 
+ support: The Beths 

Onsdag
13.02.19HAYLEY KIYOKO

Torsdag
14.02.19GAVIN JAMES

Fredag
15.02.19BASTILLE 
– fri alder (galleri) 

Fredag
15.02.19BASTILLE 
– 18 år leg. (hovedsal)

Fredag
15.02.19BOY PABLO

Lørdag
16.02.19SKAMBANKT 
Support: Frynsete på Nervene + Kåte Klør

Lørdag
16.02.19BJØRN BERGE ELECTRIC BAND

Mandag
18.02.19JÚNIÚS MEYVANT

Fredag
22.02.19RSP & THOMAX

Fredag
22.02.19THE MIDNIGHT

Lørdag
23.02.19JIMMY CARR 
The Best of Ultimate Gold Greatest Hits World Tour

Lørdag
23.02.19SPIDERGAWD

Lørdag
23.02.19HAKEN

Onsdag
27.02.19SLASH 
featuring Myles Kennedy and the Conspirators 
+ support: Altitudes & Attitudes

Onsdag
27.02.19WHITE LIES

Søndag
03.03.19RIVAL SONS 
+ support: The Sheepdogs

Søndag
03.03.19JOHN MAYALL 
– 85th Anniversary Tour

Søndag
03.03.19AVATAR

Onsdag
06.03.19THE PINEAPPLE THIEF 
feat. GAVIN HARRISON

Torsdag
07.03.19TRYGVE SKAUG

Torsdag
07.03.19MAGGIE ROGERS

Lørdag
09.03.19PASHA

Søndag
10.03.19H.E.R: I Used To Know Her Tour

Søndag
10.03.19EIVØR

Tirsdag
12.03.19SOEN 
+ support: Ghost Iris

Onsdag
13.03.19MELISSA ETHERIDGE 
Yes I Am 25th Anniversary Tour

Torsdag
14.03.19JUAN DE MARCOS 
AFRO-CUBAN ALL STARS 
– The architect of the Buena Vista Social Club

Lørdag
16.03.19DAGNY

Lørdag
16.03.19ELDAR VÅGANS GITARHELT-FESTIVAL 2019

Søndag
17.03.19GODSMACK 
+ support: Like A Storm

Søndag
17.03.19POETS OF THE FALL

Tirsdag
19.03.19BILLY OCEAN

Fredag
22.03.19AURORA

Onsdag
27.03.19COLTER WALL

Onsdag
27.03.19KARPE

Torsdag
28.03.19KARPE

Fredag
29.03.19KARPE

Søndag
31.03.19GUS DAPPERTON

Lørdag
06.04.19THE DOGS 
– releasekonsert

Onsdag
10.04.19TEDESCHI TRUCKS BAND

Lørdag
13.04.19ALL THEM WITCHES

Torsdag
18.04.19INFERNO METAL FESTIVAL 2019 
Festivalpass

Torsdag
18.04.19INFERNO METAL FESTIVAL 
THURSDAY: 
Dimmu Borgir 
Witchcraft 
Batushka 
The Black Dahlia Murder 
Urfaust 
Svarttjern 
Inculter 
Au-Dessus 
Shakma

Fredag
19.04.19INFERNO METAL FESTIVAL 
FRIDAY: 
Hypocrisy 
Mgła 
Vomitory 
Tribulation 
Ragnarok 
The Ruins Of Beverast 
Skogen 
Caronte 
Superlynx

Lørdag
20.04.19INFERNO METAL FESTIVAL 
SATURDAY: 
Bloodbath 
Taake 
Gaahls WYRD 
Impaled Nazarene 
Cor Scorpii 
Der Weg einer Freiheit 
Mork 
Avast

Søndag
21.04.19INFERNO METAL FESTIVAL 
SUNDAY: 
Opeth 
1349 
Carach Angren 
Misþyrming 
Archgoat 
Cult Of Fire 
Dvne 
Altar

Tirsdag
23.04.19RITA ORA

Onsdag
24.04.19TEENAGE FANCLUB

Søndag
28.04.19LUCY SPRAGGAN

Mandag
29.04.19Looking Back (over my shoulder) Tour 
MIKE + THE MECHANICS

Onsdag
01.05.19DISTURBED

Tirsdag
07.05.19DAVID GRAY

Tirsdag
14.05.19STEVE HACKETT 
Selling England by the Pound – The Entire Album! 
plus Spectral Mornings 40th Anniversary + new album highlights

Tirsdag
14.05.19ZIGGY ALBERTS

Lørdag
25.05.19GLORY DAYS

Lørdag
08.06.19TOKIO HOTEL 
Melancholic Paradise World Tour 2019

Fredag
23.08.19JOE LYNN TURNER

Lørdag
21.09.19D.D.E.

Onsdag
09.10.19Y&T


Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene
 har delt et arrangement.

5 t · 

Velkommen til vinterens villeste og varmeste fest på Sentrum Scene 19. januar! 🔥🔥🔥 Akrobaten, fenomenet og showpluggen Kjartan Lauritzener tilbake i klubben!

🎟️ Billetter i salg fredag 9. november kl. 10.00.

LØ. 19. JANUAR 2019 KL. 20:00 UTC+01

Kjartan Lauritzen // Sentrum Scene // 19. januar

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 545 personer

Interessert

2 kommentarer

66

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Simen Herning Showplugg!

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 1 t

Silje Fjeld Gundersen Kasper Dahl

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 4 t

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

5 t · 

Mari Boine kommer til Rockefeller på samenes nasjonaldag 6. februar! ❤️
🎟️ Billetter i salg fredag 9. november kl. 09.00.

ON. 6. FEBRUAR 2019 KL. 19:00 UTC+01

Mari Boine // Rockefeller 6. februar

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 145 personer

Interessert

6 kommentarer

3838

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Veronika Amundsen Kirsti Lervoll 🤩

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 3 t

Daniel Zetterdahl Joanna Jojo Kolasa

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 5 t

Vis 4 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

i går kl. 09:20 · 

Bak store solbriller eller skraverte fotografier skjuler seg mysteriet H.E.R. (HER Music) – ironisk nok en forkortelse for Having Everything Revealed. Den gåtefulle, amerikanske artisten er en av de nye, store og fascinerende stemmene innenfor moderne R&B, og søndag 10. mars kan hun oppleves på Sentrum Scene!

🎟️ Billetter i salg fredag 9. november kl 10.00.

SØ. 10. MARS 2019 KL. 19:00 UTC+01

H.E.R / Sentrum Scene / Pres av Live Nation

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 607 personer

Interessert

1 kommentar

1010

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

firstlastlovemusic🔥Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 1 d

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

i går kl. 09:04 · 

Bli med inn i texastrioen Khruangbins eksotiske og psykedeliske univers på Rockefeller 31. januar. ☺️

«Perhaps this is music for the Spotify era; a flowchart of sounds spawned from a range of music connected by the wonders of algorithmic technology,» skrev Pitchfork i sin anmeldelse av bandets seneste album.

TO. 31. JANUAR 2019 KL. 19:00 UTC+01

Khruangbin // Rockefeller // Pres. av Atomic Soul

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 1 139 personer

Interessert

1111

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

5. november kl. 16:01 · 

Den svenske supergruppa Soen, avlegger av Opeth og Willowtree, leverer på nyåret mer progmetall av ypperste merke, både på plate og fra scenen. 12. mars er de klare for John Dee! 🤘

TI. 12. MARS 2019 KL. 19:00 UTC+01

Soen // John Dee

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 289 personer

Interessert

2 kommentarer

3232

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Kjell Rune Røynestad Geir Arne Røynestad

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 1 d

Thomas Sivertsen Leif Ove Øyna

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 19 t

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

5. november kl. 14:06 · 

Eivør er en vokalist, multi-instrumentalist og låtskriver med en stemme av sjelden skjønnhet og kraft. Hun blir kalt den færøyske Björk, og har av MOJO blitt sammenliknet med ingen ringere enn Kate Bush. Hun ble først kjent i Norge gjennom sitt samarbeid med Vamp, men hun står fjellstøtt på egne bein. 10. mars kan du se Eivør på John Dee!

SØ. 10. MARS 2019 KL. 19:00 UTC+01

Eivør // John Dee

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 428 personer

Interessert

6 kommentarer

2222

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Devid Werner Kanapin Rammstein?!?

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 1 d

2 svar

Vis 5 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

5. november kl. 08:12 · 

For andre året på rad gir Christine på P3 deg en helaften med julestemning på Sentrum Scene. Du vil få oppleve minneverdige, nedstrippede og intime liveøyeblikk fra noen av dine favorittartister - både deres egne låter og julelåter. ✨

ON. 19. DES. KL. 19:30 UTC+01

P3Christines julekonsert – kun få bill.!

Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 1 571 personer

Interessert

1919

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

1. november kl. 14:41 · 

Endelig! David Gray, kjent for hits som «Sail Away», «This Year's Love» og «Babylon» kommer til Sentrum Scene på nyåret, nesten 10 år etter at han var her sist 👏😊
Billetter i salg fredag 9. november kl 9

TI. 7. MAI 2019 KL. 19:00 UTC+02

David Gray / Sentrum Scene / Pres. av Live Nation

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 304 personer

Interessert

2323

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har lagt til 6 nye bilder i albumet: Jungle // Sentrum Scene 31.10.18 — her: Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene.

1. november kl. 09:06 · 

Jungle

Foto: Silje Thoen

Jungle // Sentrum Scene 31.10.18

6 bilder

2 delinger

1212

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

31. oktober kl. 08:13 · 

Sjekk hvem som skal fylle Rockefeller tre dager på rad i mars 2019! 💥
Billetter i salg fredag 2. november kl. 9!

ON., 27. MARS 2019–29. MARS 2019

Karpe // Rockefeller // Utsolgt!

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Amanda og Ann-Christine er interessert

Interessert

63 kommentarer

276276

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Åsa Kihlander Nes Jeg får melding om at både Bergen og Oslo er utsolgt. kl0904. Hvordan går det an?

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 5 d

1 svar

Andreas Beito Hvorfor har de endret navn til en fisk? 🤔
https://no.m.wikipedia.org/wiki/Karpe

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 5 d

2 av 63

Vis flere kommentarer

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

30. oktober kl. 14:11 · 

Kritikerroste Maggie Rogers, som for alvor ble kjent med låten «Alaska», slipper snart sitt etterlengtede debutalbum på Poly Records og gjester Rockefeller torsdag 7. mars! Vi gleder oss 😊
Billettene i salg på fredag kl. 10!

TO. 7. MARS 2019 KL. 19:00 UTC+01

Maggie Rogers // Rockefeller // Pres. av Atomic Soul

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 184 personer

Interessert

55

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

30. oktober kl. 10:21 · 

Glasgow-bandet Teenage Fanclub holder koken, og fortsetter å forsyne oss med popmusikk som bare blir edlere og edlere med årene. Onsdag 24. april kan du høre fengende poplåter på Rockefeller! 😀
Billetter i salg på fredag kl. 11

ON. 24. APRIL 2019 KL. 19:00 UTC+02

Teenage Fanclub - Rockefeller | Pres. av Live Nation

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 1 457 personer

Interessert

3 kommentarer

5353

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Ragnvald Ihle Jr. Roger Ødegård nest beste bandet i verden vettu

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 1 u

2 svar

Tina Olsen Thorlak Sigvaldason

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 1 u

Vis 1 kommentar til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

30. oktober kl. 09:09 · 

Fikk du ikke tak i billett til Matt Corby? På grunn av stor interesse flyttes Matt Corby til Sentrum Scene og det kommer flere billetter i salg i morgen kl. 11 😁🎉

Konserten er fortsatt 3. februar og dere som allerede har billett kan bruke denne 👍

SØ. 3. FEBRUAR 2019 KL. 19:00 UTC+01

Matt Corby // Sentrum Scene // Pres. av Atomic Soul // Utsolgt!

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 2 683 personer

Interessert

5 kommentarer

1313

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Marius Brekke Vivéce? Cøntry?

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 1 u

1 svar

Martine Kristiansen Jeg er interessert i å kjøpe 2 billetter hvis noen selger 😊

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 1 t

Vis 3 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

29. oktober kl. 10:37 · 

Superstjernen Rita Ora er klar for Norge og kommer til Sentrum Scene 23. april! 😊
Billetter i salg 2. november kl. 10.

TI. 23. APRIL 2019 KL. 19:00 UTC+02

Rita Ora // Sentrum Scene // Pres. av Atomic Soul

Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 1 456 personer

Interessert

5 kommentarer

2727

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Martin Haugsmoen Grøtting Endelig! 🔥👍🏻

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 1 u

Camilla N Halvorsen Carina H Nilsen

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 1 u

Vis 3 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

29. oktober kl. 09:47 · 

Hayley Kiyoko vant nylig MTV Music Award for Push Artist of the Year og nå kommer hun Sentrum Scene! 😁

Billetter i salg fredag 2.november. Arrangementet har fri alder.

ON. 13. FEBRUAR 2019 KL. 18:00 UTC+01

Hayley Kiyoko - Sentrum Scene | pres. av Live Nation – fri alder

Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 692 personer

Interessert

66

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

26. oktober kl. 09:03 · 

Britiske Lucy Spraggan befinner seg i et musikalsk veikryss der pop og akustisk folk møtes, med avstikkere til både ballader og moderne R&B. I april kan hun oppleves på John Dee!

Billetter i salg onsdag 31. oktober kl. 13.

SØ. 28. APRIL 2019 KL. 20:00 UTC+02

Lucy Spraggan // John Dee

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 112 personer

Interessert

99

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

25. oktober kl. 09:01 · 

Australske Ziggy Alberts, høyt skattet singer/songwriter, surfer og miljøforkjemper, bryter bølger i samme farvann som artister som Matt Corby og Jack Johnson. I mai kommer han til John Dee!

Billetter i salg mandag 29. oktober kl. 10.

TI. 14. MAI 2019 KL. 20:00 UTC+02

Ziggy Alberts // John Dee

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Vegar og Karl Johnny liker dette stedet

Interessert

66

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene føler seg energisk sammen med Audun Vinger.

24. oktober kl. 17:26 · 

Soullegenden Roy Ayers kommer til Rockefeller søndag 28. oktober. Audun Vinger gleder seg like mye som oss og har plukket ut sine fem favorittlåter! 🎷 Hvilken låt er din favoritt?🎵

5. «Sweet Tears»
Flott ganske tidlig låt der røttene i jazz og sensekstitallsmusikk er tydelige, senere også gjort om til mjuk houselåt med Nuyorican Soul.

...Se mer

Spill av

-1:00

Flere visuelle innstillinger

Gå til Se og blaKlikk for å forstørre

Slå på lyden


TICKETMASTER.NO

Audun Vingers 5 Roy Ayers-favoritter

Finn ut mer

3 delinger

2,2 k visninger

66

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

23. oktober kl. 10:02 · 

Den unge newyorkeren Gus Dapperton viste frem sitt småeksentriske popunivers for det norske publikummet under Piknik i Parken. Nå venter vi i spenning på indieyndling albumdebut og første norgeskonsert i klubbformat🙏

Billetter i salg fredag 26. oktober kl. 12.

SØ. 31. MARS 2019 KL. 19:00 UTC+02

Gus Dapperton // John Dee

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 165 personer

Interessert

44

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

23. oktober kl. 09:00 · 

GURLS, en av årets mest kritikerroste og omtalte grupper, turnéåpner på Rockefeller torsdag 17. januar😍

Billetter i salg fredag 26. oktober kl. 10.

TO. 17. JANUAR 2019 KL. 19:00 UTC+01

GURLS // Rockefeller

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 607 personer

Interessert

99

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

22. oktober kl. 15:04 · 

Britiske Ella Mai har allerede overbevist musikkbransjen med sin distinkte, sjelfulle og kraftige stemme. Nå er den unge og lovende R&B-sangeren klar Norge og Rockefeller den 24. januar! 

Billetter i salg fredag 26. oktober kl. 10.

TO. 24. JANUAR 2019 KL. 19:00 UTC+01

Ella Mai // Rockefeller // Pres. av Atomic Soul

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 1 234 personer

Interessert

3 kommentarer

55

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Vegard Brox x
TIL SALGS!
1 stk billett til fredagskonserten.…Se mer

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u · Redigert

Siv Maria Nguyen Aleksander omfg! DU SKAL PÅ DENNA!

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u · Redigert

3 svar

Vis 1 kommentar til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

22. oktober kl. 09:57 · 

De irsk-amerikanske partypunkerne i Flogging Molly kommer tilbake til Sentrum Scene for å lage ellevill dans-på-lokalet-stemning.

Billetter i salg fredag 26. oktober kl. 10.

MA. 4. FEBRUAR 2019 KL. 19:00 UTC+01

Flogging Molly / Sentrum Scene / Pres. av Live Nation

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 3 127 personer

Interessert

37 kommentarer

177177

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Linn Sukkerspinn Malene Geoline Salty Dog er jo definisjonen av Pats Anno 2012 😂😂😂👌🏼

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

Pål Andre Rasmussen StianStianAdrianHerman dette er vært å få med seg!

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

Vis 35 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

22. oktober kl. 09:00 · 

Colter Wall kommer tilbake til Oslo! Han solgte ut Rockefeller i januar i år, og nå inntar countryhelten Sentrum Scene🙏

Billetter i salg fredag 26. oktober kl. 10.

ON. 27. MARS 2019 KL. 19:00 UTC+01

Colter Wall // Sentrum Scene

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 1 309 personer

Interessert

17 kommentarer

8282

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Even Rosted Håvard Høie. Dette må vi dra på

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

Vis 16 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene

20. oktober kl. 09:00 · 

Razika er ute med ny musikkvideo - sjekk den ut her! 😍

Regi Embla Karidotter, filming og klipp Karoline Finnema.

Spill av

-2:49

Flere visuelle innstillinger

Gå til Se og blaKlikk for å forstørre

Slå på lyden

1 kommentar

1 deling

16 k visninger

77

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Ida Emilie Johansen 💗 razika

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement — hørte på boy pablo.

19. oktober kl. 10:02 · 

Fenomenet boy pablo er større ute i verden enn i Norge – men nå er han klar til å vokse seg stor også her hjemme.

Billetter i salg nå 👉 bit.ly/2R6wckr!

FR. 15. FEBRUAR 2019 KL. 20:00 UTC+01

Boy Pablo // Rockefeller

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 996 personer

Interessert

2121

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

19. oktober kl. 09:08 · 

Chris Corner, kjent fra det britiske bandet Sneaker Pimps, lager mørk synthpop og industri/elektrorock under aliaset IAMX. I 1019 kommer han tilbake til Oslo og John Dee med sin intense, elektroniske rock🙏

Billetter i salg nå 👉 bit.ly/2QVbKCE§

FR. 25. JANUAR 2019 KL. 20:00 UTC+01

IAMX / John Dee / Pres. av Live Nation

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 257 personer

Interessert

6 kommentarer

1717

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Martin Vinje Stiller dere med tidsmaskin? ☺️

5

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

Ze Rash Lo Tibi Top wanna goooo?? Let's gooo!

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

3 svar

Vis 4 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

18. oktober kl. 12:15 · 

Disturbed er tilbake på Sentrum Scene, 10 år etter at de spilte her sist – og i morgen kommer bandets nye album «Evolution»!

Billetter i salg fredag 26. oktober kl. 10.

ON. 1. MAI 2019 KL. 19:00 UTC+02

Utsolgt! – Disturbed / Sentrum Scene / Pres. av Live Nation

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 9 684 personer

Interessert

102 kommentarer

302302

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Eva Rønningen Linda og Vidar, blir vet det vel...?? 🤘 Selv om Sentrum Scene kanskje ikke er drømmestedet...?

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

5 svar

Bernt Wangberg Ja Monica Haraldsdatter Stenhaug, det er alltid tid for en ny konsert. Så dem for noen år siden. Kul gruppe 😊

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

2 av 102

Vis flere kommentarer

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

18. oktober kl. 10:04 · 

Ørkenvandringen er slutt: Kamelen kommer med ny musikk og er klar for konsert på Sentrum Scene, nøyaktig et år etter han spilte for fullt hus samme sted💥🐫

Billetter i salg nå 👉 bit.ly/2QZ0lSj

FR. 11. JANUAR 2019 KL. 19:00 UTC+01

Kamelen // Sentrum Scene

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 1 742 personer

Interessert

1 kommentar

1111

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Truls Van Ingelgem Bendik Werp

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

18. oktober kl. 09:03 · 

Blueslegenden John Mayall kommer tilbake til Rockefeller neste år, med et nytt album, spekket med gjesteartister, i bagasjen!

Billetter i salg fredag 19. oktober kl. 9.

SØ. 3. MARS 2019 KL. 19:00 UTC+01

John Mayall – 85th Anniversary Tour // Rockefeller

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 368 personer

Interessert

4 kommentarer

4545

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Gunn Ask Gleder meg 🎸🎶😎🎤

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

Katrine Olsborg Unni <3

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

3 svar

Vis 2 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har lagt til 4 nye bilder i albumet: George Ezra // Sentrum Scene 16.10.18 — på Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene med George Ezra.

17. oktober kl. 08:12 · 

📸: MADA OSLO Photography

George Ezra // Sentrum Scene 16.10.18

4 bilder

1 deling

1616

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har lagt til 4 nye bilder fra 15. oktober i albumet: Phosphorescent // Rockefeller 15.10.18 — på Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene med Phosphorescent.

15. oktober ·  · 

Foto: Silje Thoen

Phosphorescent // Rockefeller 15.10.18

4 bilder

1 kommentar

1 deling

1212

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Tomm Fredagsvik Jarle Fredagsvik

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 3 u

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

16. oktober kl. 09:02 · 

RIVAL SONS har gjestet både Rockefeller og Sentrum Scene flere ganger tidligere – alltid til fullt hus og stormende jubel. Det blir nok rift om billettene også denne gangen når de kommer tilbake til Oslo og Sentrum Scene i mars!

Billetter i salg fredag 19. oktober kl. 10.

SØ. 3. MARS 2019 KL. 19:00 UTC+01

Rival Sons // Sentrum Scene

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 2 888 personer

Interessert

25 kommentarer

134134

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Jesper Søbyskogen Bent Lukas gamle tradisjoner må helliges

2

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 3 u

Vis 24 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene er på utkikk etter god musikk med Admiral P på Platebutikken Big Dipper.

16. oktober kl. 08:30 · Oslo, Norge · 

Vi tok med oss Admiral P på Platebutikken Big Dipper for finne ut hvilke artister som har inspirert han opp gjennom årene📀

Sjekk hvilke tre plater han endte opp med her 👉 youtu.be/4JiWEEohhuc!

Inspirert av Amoeba Musics «What's in my bag?» kommer vår nye serie «Hva har du i påsan?». Vi blir med artister på platebutikk på jakt etter personlige favoritter, inspirasjonskilder og guilty pleasures!

Spill av

-1:49

Flere visuelle innstillinger

Gå til Se og blaKlikk for å forstørre

Slå på lyden

2 kommentarer

8 delinger

11 k visninger

3939

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Viggo Høysæter " What`s in my bag ?" Norway edition..?"

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 3 u

Siri Lindstad Gøy!

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 3 u

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

11. oktober kl. 10:26 · 

Eldar Vågan inviterer Norges største gitarhelter til Rockefeller 16. mars!

Billetter i salg fredag 12. oktober kl. 9.

LØ. 16. MARS 2019 KL. 20:00 UTC+01

Eldar Vågans Gitarhelt-festival // Rockefeller

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 1 113 personer

Interessert

8 kommentarer

7777

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Gunder Olav Thoresen Da bør du få med deg Trond Lysenstøen, han overgår sin far som vant Europatoppen med gittarbuggin.

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 3 u

Vis 7 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

11. oktober kl. 10:15 · 

Compton-rapperen YG har nettopp gitt ut sitt tredje studioalbum og kommer til Rockefeller for sin aller første konsert i Norge! 

Billetter i salg fredag 12. oktober kl. 10.

SØ. 2. DES. KL. 19:00 UTC+01

YG // Rockefeller // Pres. av Atomic Soul

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene

Musikk · 2 354 personer

Interessert

3 kommentarer

2020

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Maarit Heidi Kristin Olsen Søppel

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 3 u

Camilla B. Myhre Therese! 😂👍🏻

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

1 svar

Vis 1 kommentar til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

11. oktober kl. 08:26 · 

En av rockehistoriens største stemmer, med bakgrunn som vokalist for bl.a. Rainbow, Yngwie Malmsteen og Deep Purple, kommer til John Dee med sitt soloprosjekt.

Billetter i salg nå 👉 bit.ly/2A4eRD2!

FR. 23. AUGUST 2019 KL. 20:00 UTC+02

Joe Lynn Turner / John Dee / Pres. av Live Wire

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 454 personer

Interessert

5 kommentarer

6868

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Frøydis Engh Lise😜💘

2

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 3 u

May Frøhaug BeatheMortenSiv-AnneRuneMortenRobert

2

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 3 u

3 svar

Vis 3 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

10. oktober kl. 09:13 · 

Mike + The Mechanics Official, som har solgt over 10 millioner album på verdensbasis, tar med seg sin Looking Back (over my shoulder) Tour til Norge! 29. april kan du oppleve bandet live på Rockefeller i Oslo.

Billetter i salg fredag 12. oktober kl. 10.00.

MA. 29. APRIL 2019 KL. 19:00 UTC+02

Mike + The Mechanics / Rockefeller / Pres. av Live Nation

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 963 personer

Interessert

11 kommentarer

3737

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Tomm Kjenslie Gøy med både Steve Hackett og Mike Rutherford i Oslo. Få med Peter, Tony og Phil også nå, så begynner vi å snakke. 😎

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 4 u

Ronny Aunhaug Yes, i’m there 👍

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 4 u

Vis 9 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene

10. oktober kl. 08:00 · 

Forrige uke hadde vi storfint besøk i vår første utgave av Rockefeller Sessions – Silya ga en fantastisk smakebit på hva vi har i vente når hun tar med seg The Sailors til Rockefeller 13. oktober! 

Se hele konserten her 👉 youtu.be/0MUf2eugoLA

Sikre deg billett til konserten på Rockefeller her 👉 bit.ly/2PnNVTH

Spill av

-0:45

Flere visuelle innstillinger

Gå til Se og blaKlikk for å forstørre

Slå på lyden

2 delinger

9,2 k visninger

2020

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

9. oktober kl. 11:15 · 

Etter overveldende respons og utsolgt Rockefeller på kort tid, flyttes nå konserten med Steve Hackett til Sentrum Scene.

Flere billetter i salg nå 👉 bit.ly/2C7CuMq !

TI. 14. MAI 2019 KL. 19:00 UTC+02

Steve Hackett: «Selling England by the Pound» // Sentrum Scene

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 1 988 personer

Interessert

1 kommentar

2828

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Christian Drangsholt Sikkert dritkult for de som gledet seg til å gå på Rockefeller. Fatter ikke at dere kommer unna med dette gang på gang.

2

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 4 u

1 svar

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

9. oktober kl. 09:06 · 

Masta Ace, også kjent som favorittrapperen til Eminem og Chirag, vender tilbake til Oslo! Han er straks klar med et flunkende nytt album som har fått tittelen «A Breukelen Story», produsert av kompisen Marco Polo, som til manges begeistring også tar turen til Oslo i desember.

Billetter i salg nå 👉 bit.ly/2C4t1VO!

TO. 6. DES. KL. 20:00 UTC+01

Masta Ace + special guest: Marco Polo // John Dee

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 1 210 personer

Interessert

9 kommentarer

2828

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Michał Przepiórka M.P ......beats master 😁

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 4 d

Vis 8 kommentarer til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene

9. oktober kl. 08:35 · 

Billettsalget går unna til den 24. utgaven av Penthouse Playboys vrikker julen inn. Denne gang med Herborg Kråkevik og Vinni som gjester. To hus er er allerede utsolgt på Rockefeller – og nå blir det ekstrashow 14. desember kl. 18.

Sikre deg billett her 👉 bit.ly/2C2BEAe!

Spill av

-0:54

Flere visuelle innstillinger

Gå til Se og blaKlikk for å forstørre

Slå på lyden

2 delinger

3,3 k visninger

1818

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

4. oktober · 

Skepta fjerde og foreløpig siste studioalbum «Konnichiwa» vant Mercury-Pris i 2016 – samme år som han gledet fansen her hjemme med både Øya- og Rockefeller-konsert. I desember kommer endelig grimekongen tilbake til Oslo!💥

Billetter i salg nå 👉 bit.ly/2DUIRow

MA. 17. DES. KL. 19:00 UTC+01

Skepta / Rockefeller / Pres. av Live Nation

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 3 541 personer

Interessert

1 kommentar

88

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Sindre Pernell Nordby Ingeborg Rabben

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 4 u

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

4. oktober · 

Skambankt slapp det kritikerroste albumet «Horisonten Brenner» tidligere i år, etterfulgt av en omfattende norgesturné. Et av de store høydepunktene underveis var den utsolgte Rockefeller-konserten. Denne ble tatt opp, og resultatet har blitt livealbumet «Rockefeller 09.03.18». 

I februar er de tilbake!

Billetter i salg fredag 5. oktober kl. 9.

LØ. 16. FEBRUAR 2019 KL. 20:00 UTC+01

Skambankt // Rockefeller

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 319 personer

Interessert

1 kommentar

77

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Nils Jørgen Aagaard-Gjestvang Er klar, og kommer....😎

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 2 u

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

3. oktober · 

Billettsalget går unna til den 24. utgaven av Penthouse Playboys vrikker julen inn. Denne gang med Herborg Kråkevik og Vinnie som gjester. To hus er er allerede utsolgt på Rockefeller – og nå blir det ekstrakonsert 14. desember.

Sikre deg billett her 👉 bit.ly/2xTFzN2!

TO. 13. DES. OG 2 TIL

Penthouse Playboys vrikker julen inn

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 1 901 personer

Interessert

3 kommentarer

1414

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Therese Kjøpstad Juhuu 💃🏻

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 5 u

Mia Hoemsnes Marianne Engstad

1

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 4 u

Vis 1 kommentar til

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

3. oktober · 

Sammensmeltingen av rock og rap er ikke noe nytt konsept lenger – men få er i nærheten av det City Morgue (Zillakami x SoSmula) driver med. Sjekk selv når de kommer til Norge for alle første gang i november.

Billetter i salg fredag 5. oktober kl. 10.

TI. 27. NOV. KL. 11:06 UTC+01

City Morgue (Zillakami x SoSmula) / John Dee / Live Nation

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene · Oslo, Norge

Musikk · 231 personer

Interessert

1 kommentar

66

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Mest relevante

Kommentarer

Skriv en kommentar ...

Nicolai Nilsen Hvor er dislike knappen?

Administrer

LikerVis flere reaksjoner

· Svar · 4 u

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene har delt et arrangement.

3. oktober · 

«De kom, de så og de vant hele Oslo, sirkusgjengen fra Gøteborg, da de dro med manesjen sin til John Dee for å sikre oss kveldens underholdning», skrev Norway Rock Magazine sist Avatar besøkte – og fylte – John Dee. I mars neste år er de tilbake!

Billetter i salg fredag 5. oktober kl. 10.Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene


Popquiz i Leiligheten (Første onsdag i måneden)

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene

Første onsdag i måneden | Leiligheten - Rockefeller Klasseka... Flere

NOV.7

On. 18:30 UTC+01

DES.5

On. 18:30 UTC+01

Litteratur · 195 personerInteressert

3 datoer · 13. des.–15. des.

Penthouse Playboys vrikker julen inn

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene

TORSDAG 13.12 kl. 19 - KUN FÅ BILLETTER! FREDAG 14.12. kl. 18... Flere

DES.13

To. 19:00 UTC+01

DES.14

Fr. 22:00 UTC+01

+1

Musikk · 1 901 personerSkaff billetterInteressert

Kommende arrangementer

Del arrangementer

NOV.7Rolling Blackouts Coastal Fever // John DeeOn. 19:00 UTC+01 · 445 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.7Rock Cinema: «Overlord» // RockefellerOn. 19:00 UTC+01 · 454 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeInteressert

NOV.8Trampled by Turtles // John Dee 8. novemberTo. 19:00 UTC+01 · 290 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.8John Grant // Sentrum SceneTo. 19:00 UTC+01 · 1 395 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.95 Seconds of Summer / Sentrum Scene / Pres. av Live NationFr. 19:00 UTC+01 · 2 006 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.9Ingenting // John DeeFr. 20:00 UTC+01 · 752 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.9Vidar Villa LIVE på RockefellerFr. 20:00 UTC+01 · 9 269 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.10Lemaitre / Sentrum Scene / Pres. av Live Nation – NB! få bill.Lø. 19:00 UTC+01 · 4 484 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.10The Human League / Rockefeller / Pres. av Live NationLø. 19:00 UTC+01 · 2 295 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.10Datarock // John DeeLø. 20:00 UTC+01 · 563 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.11The Night Flight Orchestra // John DeeSø. 19:00 UTC+01 · 270 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.11Anastacia // Sentrum Scene – Utsolgt!Sø. 19:00 UTC+01 · 6 025 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.13Dave // John DeeTi. 20:00 UTC+01 · 433 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.13Rock Cinema: «Sorry To Bother You» // RockefellerTi. 20:00 UTC+01 · 1 226 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeInteressert

NOV.14Giæver & Joffen: Gåten Orderud-spesialOn. 19:00 UTC+01 · 1 006 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.14Radioresepsjonen LIVE x2 // Rockefeller14. nov.–15. nov. · 5 600 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.14Grant-Lee Phillips // John DeeOn. 20:00 UTC+01 · 555 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.15FÅ BILL! Per Gessle's Roxette / Sentrum Scene / Live NationTo. 19:00 UTC+01 · 1 889 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.15Tuvaband + The Other End // John DeeTo. 19:00 UTC+01 · 783 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.16Israel Nash and band // John Dee – Utsolgt!Fr. 20:00 UTC+01 · 890 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.16CC Cowboys // Rockefeller 16.11 – utsolgt + 17.11 – ekstra)16. nov.–17. nov. · 2 272 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.16Hjerteslag // Sentrum Scene // 16. NovemberFr. 21:00 UTC+01 · 2 296 gjesterSentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.16Oslo Rock Dealers #49!Fr. 22:00 UTC+01 · 173 gjesterLeiligheten RockefellerOslo, NorgeInteressert

NOV.17Einherjer // Slegest // John DeeLø. 20:00 UTC+01 · 625 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.17Gåte // Sentrum Scene 17. november. Få bill!Lø. 20:00 UTC+01 · 2 882 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.17Get Ready! #100Lø. 22:00 UTC+01 · 837 gjesterLeiligheten RockefellerOslo, NorgeInteressert

NOV.19Talib Kweli // RockefellerMa. 20:00 UTC+01 · 3 049 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.20Uncle Acid and The Deadbeats // RockefellerTi. 20:00 UTC+01 · 1 762 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.20Tremonti / John Dee / Pres. av Live NationTi. 20:00 UTC+01 · 348 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.21Hvorfor det? med Trond-Viggo Torgersen og Else Kåss FurusethOn. 19:00 UTC+01 · 1 743 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.22Philip Emilio // RockefellerTo. 20:00 UTC+01 · 2 620 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.22Tantara + Wyruz at John DeeTo. 20:00 UTC+01 · 581 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.23Emilie Nicolas // Sentrum Scene – Utsolgt!Fr. 19:00 UTC+01 · 5 282 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.23Hellbillies // RockefellerFr. 20:00 UTC+01 · 1 402 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.23Gregory Alan Isakov // John Dee – NB! UtsolgtFr. 20:00 UTC+01 · 393 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.24Sondre Justad // Sentrum Scene 24.11 og 01.12 Utsolgt!Lø. 19:00 UTC+01 · Stine Løkken skal ditRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.24Utsolgt! The Good The Bad and The Zugly + Purified in BloodLø. 20:00 UTC+01 · 1 885 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.24EMIR // Rockefeller // 24. NovemberLø. 21:00 UTC+01 · 1 267 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.25The Magpie Salute / Rockefeller / Pres. av Live NationSø. 19:00 UTC+01 · 238 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.25FÅ BILL - Hozier / Sentrum Scene / Pres. av Live NationSø. 19:00 UTC+01 · 3 110 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.25The Magpie Salute ~ RockefellerSø. 20:00 UTC+01 · Arrangeres av The Magpie SaluteRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.26GrandSLAM på Rockefeller!Ma. 20:00 UTC+01 · 2 093 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.26Allan Rayman // John DeeMa. 20:00 UTC+01 · 192 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.27City Morgue (Zillakami x SoSmula) / John Dee / Live NationTi. 11:06 UTC+01 · 273 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.27Jedi Mind Tricks // RockefellerTi. 20:00 UTC+01 · 6 767 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.28Sly & Robbie meet Nils Petter Molvær // RockefellerOn. 19:00 UTC+01 · 1 057 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.28FÅ BILL. Shinedown / Sentrum Scene / Pres. av Live NationOn. 19:00 UTC+01 · 1 659 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.29Amanda Delara // RockefellerTo. 19:00 UTC+01 · 2 396 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.30Stein Torleif Bjella // Sentrum SceneFr. 19:00 UTC+01 · 3 655 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.30Vin&rap x Linje2 // John DeeFr. 20:00 UTC+01 · 903 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

NOV.30Valentourettes speller Jokke // Rockefeller 30.11 og 26.01Fr. 20:00 UTC+01 · 5 938 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.2Deer Tick // John DeeSø. 19:00 UTC+01 · 344 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.2YG // Rockefeller // Pres. av Atomic SoulSø. 19:00 UTC+01 · 2 763 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneSkaff billetterInteressert

DES.3Pokey LaFarge // John DeeMa. 19:00 UTC+01 · 244 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.3Gary Numan // RockefellerMa. 20:00 UTC+01 · 502 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.4Myrkur + support: Jo Quail // John DeeTi. 19:00 UTC+01 · 1 034 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.4NB FÅ BILL! Jacob Banks // RockefellerTi. 20:00 UTC+01 · 807 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.5Strømløst: John Olav Nilsen & Nordsjøen // RockefellerOn. 19:00 UTC+01 · 1 216 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.5Ari Shaffir // Sentrum Scene, OsloOn. 19:30 UTC+01 · 395 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.6Dumdum Boys x3 // Rockefeller 6. - 8. desember6. des.–8. des. · 5 333 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.6Få bill! LIL PUMP / Sentrum Scene / Pres. av Live NationTo. 19:00 UTC+01 · 3 613 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.6Masta Ace + special guest: Marco Polo // John DeeTo. 20:00 UTC+01 · 1 569 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.7MGMT / Sentrum Scene / Pres. av Live NationFr. 19:00 UTC+01 · 6 821 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.7Tom Waits bursdagsfeiring med BlowFr. 20:00 UTC+01 · 2 040 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.8Caliban Sessions 2018, Thulsa Doom, Aasen, m.flereLø. 20:00 UTC+01 · 1 468 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.8Stage Dolls + Return // Sentrum SceneLø. 20:00 UTC+01 · 2 701 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.9Viagra Boys // RockefellerSø. 20:00 UTC+01 · 646 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.12Supersuckers – 30y Anniversary Tour // John DeeOn. 19:00 UTC+01 · 434 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.13Enter Shikari in Oslo, NorwayTo. 19:00 UTC+01 · 70 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.13R3hab / Sentrum Scene / Pres. av Live NationTo. 19:00 UTC+01 · 1 284 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.13Enter Shikari / John Dee / Pres. av Live NationTo. 20:00 UTC+01 · 316 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.14Di Derre // Sentrum Scene 14.12 – utsolgt | 15.12 – ekstra14. des.–15. des. · 1 928 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.15Senjahopen på John DeeLø. 20:00 UTC+01 · 970 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.17Skepta / Rockefeller / Pres. av Live NationMa. 19:00 UTC+01 · 3 930 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.18Konspirasjonspodden juleshow // Rockefeller – Utsolgt!Ti. 19:00 UTC+01 · 1 413 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.19Julekonsert med Ronny Pøbel // John DeeOn. 19:00 UTC+01 · 903 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.19P3Christines julekonsert – kun få bill.!On. 19:30 UTC+01 · 2 473 gjesterSentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.19Seigmen // Rockefeller – NB! Få bill.On. 20:00 UTC+01 · Mona er interessertRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.20Oslo Ess // RockefellerTo. 19:00 UTC+01 · 1 609 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.20Angelo Reira // John DeeTo. 20:00 UTC+01 · 246 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.21Young Neils // Rockefeller 21. og 22. desember21. des.–22. des. · Mona er interessertRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.21The Good The Bad and The Zugly – ekstrakonsert! // John DeeFr. 20:00 UTC+01 · 928 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.22ILA AUTO – Julebanjoshow | John DeeLø. 20:00 UTC+01 · 1 552 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.22Bigbang // Sentrum Scene lørdag 22. desemberLø. 20:00 UTC+01 · 4 249 gjesterSentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.26Romjulsfest med Loveshack på John DeeOn. 20:00 UTC+01 · 850 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.27Lotion’s julefest // RockefellerTo. 20:00 UTC+01 · 775 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.28Hayde Bluegrass Orchestra // John DeeFr. 19:00 UTC+01 · 507 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.28Backstreet Girls // RockefellerFr. 20:00 UTC+01 · 1 469 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

DES.31BIG LATIN PARTY – Nyttårsfest 2019 // RockefellerMa. 22:00 UTC+01 · 164 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.4Raga Rockers // Rockefeller 4. og 5. januar4. januar 2019–5. januar 2019 · 4 112 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.4Nyttårspunk 2019!Fr. 20:00 UTC+01 · 913 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.8Bowie 72 // John DeeTi. 19:00 UTC+01 · 352 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.10NHO presenterer: Ronan FarrowTo. 19:00 UTC+01 · 745 gjesterSentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.10Omar Souleyman // RockefellerTo. 19:00 UTC+01 · 3 841 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.11Erlend Osnes: «Sjikane» – Ekstrashow // RockefellerFr. 18:00 UTC+01 · 282 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.11Kamelen // Sentrum SceneFr. 19:00 UTC+01 · 2 000 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.11Orango – releasekonsert // John DeeFr. 20:00 UTC+01 · 705 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.12Staut // Sentrum SceneLø. 19:00 UTC+01 · 1 082 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.12Virkelig // John DeeLø. 20:00 UTC+01 · 359 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.15Andrew Combs // John DeeTi. 19:00 UTC+01 · 123 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.16Amorphis & Soilwork EU-Tour | OsloOn. 17:30 UTC+01 · 1 282 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.17GURLS // RockefellerTo. 19:00 UTC+01 · 628 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.18Razika // RockefellerFr. 20:00 UTC+01 · 1 858 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.19Algiers // John DeeLø. 09:34 UTC+01 · 68 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.19Minor Majority // RockefellerLø. 20:00 UTC+01 · 2 109 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.19Kjartan Lauritzen // Sentrum Scene // 19. januarLø. 20:00 UTC+01 · 1 264 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.20The Japanese House // John DeeSø. 20:00 UTC+01 · 147 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.22Fanfare Ciocarlia • Oslo (N)Ti. 19:00 UTC+01 · 182 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.23Paul Kalkbrenner // RockefellerOn. 20:00 UTC+01 · 3 891 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.24Ella Mai // Rockefeller // Pres. av Atomic SoulTo. 19:00 UTC+01 · 1 519 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeInteressert

JAN.25MHD // Sentrum SceneFr. 19:00 UTC+01 · 2 846 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.25Anders Jektvik // RockefellerFr. 20:00 UTC+01 · 397 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.25IAMX / John Dee / Pres. av Live NationFr. 20:00 UTC+01 · 272 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.27Ecclesia Diabolica Evropa 2019 | OsloSø. 19:00 UTC+01 · 2 481 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.29FÅ BILL! - Years & Years / Sentrum Scene / Pres. av Atomic SoulTi. 19:00 UTC+01 · 1 623 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.29Odesza w/ support Fakear and Kasbo / RockefellerTi. 19:00 UTC+01 · 1 733 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JAN.31Khruangbin // Rockefeller // Pres. av Atomic SoulTo. 19:00 UTC+01 · 1 361 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.1Wishbone Ash // John DeeFr. 20:00 UTC+01 · 599 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.2Black Debbath // RockefellerLø. 20:00 UTC+01 · 1 396 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.3Matt Corby // Sentrum Scene // Pres. av Atomic Soul // Utsolgt!Sø. 19:00 UTC+01 · 2 867 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.3Upgraded Venue - Matt Corby // Rainbow Valley Tour // SentrumSø. 19:30 UTC+01 · 838 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.4Flogging Molly / Sentrum Scene / Pres. av Live NationMa. 19:00 UTC+01 · 3 388 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.4Jay Rock // RockefellerMa. 19:00 UTC+01 · 2 404 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.5The Revolution // Sentrum SceneTi. 19:00 UTC+01 · 786 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.6Mari Boine // Rockefeller 6. februarOn. 19:00 UTC+01 · 166 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.7Ola Kvernbergs Steamdome // RockefellerTo. 20:00 UTC+01 · 1 098 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.8Erlend Ropstad – slippfest // RockefellerFr. 20:00 UTC+01 · 857 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.9Jekketur: A-Laget & Dårlig VaneLø. 19:00 UTC+01 · 1 179 gjesterSentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.9Hit for Hit Live // RockefellerLø. 20:00 UTC+01 · 794 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.10John Garcia & The Band of Gold // John DeeSø. 20:00 UTC+01 · 538 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.12Death Cab for Cutie // Sentrum SceneTi. 19:00 UTC+01 · 2 654 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.13Hayley Kiyoko - Sentrum Scene | pres. av Live Nation – fri alderOn. 18:00 UTC+01 · 717 gjesterSentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.14Gavin James // RockefellerTo. 19:00 UTC+01 · 409 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.15Bastille // Sentrum Scene // Pres. av Atomic SoulFr. 19:00 UTC+01 · 5 480 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.15Boy Pablo // RockefellerFr. 20:00 UTC+01 · 1 073 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.16Skambankt // RockefellerLø. 20:00 UTC+01 · 440 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.16Bjørn Berge Electric Band // John DeeLø. 20:00 UTC+01 · 74 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.18Júníus Meyvant // John DeeMa. 20:00 UTC+01 · 249 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.22Utsolgt! - The Midnight // John Dee // Pres. av Atomic SoulFr. 19:00 UTC+01 · 461 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.22RSP & Thomax // RockefellerFr. 20:00 UTC+01 · 2 281 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.23Jimmy Carr // Sentrum SceneLø. 18:00 UTC+01 · 1 092 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.23Spidergawd // RockefellerLø. 20:00 UTC+01 · 1 095 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.23HAKEN // John DeeLø. 20:00 UTC+01 · 906 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.27● Oslo ● Five European Tour 2019 ●On. 19:00 UTC+01 · 116 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.27Slash / Sentrum Scene / Pres. av Live NationOn. 19:00 UTC+01 · 7 058 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

FEB.27White Lies / Rockefeller / Pres. av Live NationOn. 19:00 UTC+01 · 704 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS3Rival Sons // Sentrum SceneSø. 19:00 UTC+01 · 3 117 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS3John Mayall – 85th Anniversary Tour // RockefellerSø. 19:00 UTC+01 · 383 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS3Avatar / John Dee / Pres. av Live NationSø. 20:00 UTC+01 · 1 087 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS6The Pineapple Thief feat. Gavin Harrison // John DeeOn. 19:00 UTC+01 · 505 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS7Trygve Skaug // Sentrum SceneTo. 19:00 UTC+01 · 1 538 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS7Maggie Rogers // Rockefeller // Pres. av Atomic SoulTo. 19:00 UTC+01 · 277 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS9Pasha // Rockefeller // 9. marsLø. 20:00 UTC+01 · 2 254 gjesterRockefellerSkaff billetterInteressert

MARS10Eivør // John DeeSø. 19:00 UTC+01 · 462 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS10H.E.R / Sentrum Scene / Pres av Live NationSø. 19:00 UTC+01 · 660 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS12Soen // John DeeTi. 19:00 UTC+01 · 300 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS13Melissa Etheridge // Sentrum SceneOn. 19:00 UTC+01 · 1 648 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS14Juan de Marcos Afro-Cuban All Stars (Buena Vista) // RockefellerTo. 20:00 UTC+01 · 708 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS16Dagny / Sentrum Scene / Pres. av Live NationLø. 19:00 UTC+01 · 2 633 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS16Eldar Vågans Gitarhelt-festival // RockefellerLø. 20:00 UTC+01 · 1 247 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS17Godsmack / Rockefeller / Pres. av Live NationSø. 19:00 UTC+01 · 1 089 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS17Poets of the Fall / John Dee / Pres. av Live NationSø. 20:00 UTC+01 · 323 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS19Billy Ocean // Sentrum Scene // Pres. av Atomic SoulTi. 19:00 UTC+01 · 555 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS22Aurora // Sentrum SceneFr. 19:00 UTC+01 · 4 084 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS27Colter Wall // Sentrum SceneOn. 19:00 UTC+01 · 1 382 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS27Karpe // Rockefeller // Utsolgt!27. mars 2019–29. mars 2019 · 2 venner er interessertRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MARS31Gus Dapperton // John DeeSø. 19:00 UTC+02 · 169 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

APR.6The Dogs // RockefellerLø. 20:00 UTC+02 · 1 268 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

APR.10Tedeschi Trucks Band // Sentrum Scene // Pres. av Atomic SoulOn. 19:00 UTC+02 · 1 496 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

APR.13All Them Witches / John Dee / Pres. av Live NationLø. 20:00 UTC+02 · 400 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

APR.18Inferno Metal Festival 201918. april 2019–21. april 2019 · 5 893 gjesterINFERNO METAL FESTIVAL NORWAYOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

APR.23Rita Ora // Sentrum Scene // Pres. av Atomic SoulTi. 19:00 UTC+02 · 1 779 gjesterSentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

APR.24Teenage Fanclub - Rockefeller | Pres. av Live NationOn. 19:00 UTC+02 · 1 507 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

APR.28Lucy Spraggan // John DeeSø. 20:00 UTC+02 · 135 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

APR.29Mike + The Mechanics / Rockefeller / Pres. av Live NationMa. 19:00 UTC+02 · 1 033 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MAI1Utsolgt! – Disturbed / Sentrum Scene / Pres. av Live NationOn. 19:00 UTC+02 · 10 306 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MAI7David Gray / Sentrum Scene / Pres. av Live NationTi. 19:00 UTC+02 · 309 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MAI14Steve Hackett: «Selling England by the Pound» // Sentrum SceneTi. 19:00 UTC+02 · 2 145 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MAI14Ziggy Alberts // John DeeTi. 20:00 UTC+02 · 112 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

MAI25Glory Days // RockefellerLø. 20:00 UTC+02 · 2 934 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

JUNI8Tokio Hotel - OsloLø. 20:30 UTC+02 · 654 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

AUG.23Joe Lynn Turner / John Dee / Pres. av Live WireFr. 20:00 UTC+02 · 863 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

SEP.21DDE // Rockefeller 21. september 2019Lø. 20:00 UTC+02 · 1 566 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, NorgeSkaff billetterInteressert

OKT.9Y&T / John Dee, Oslo / pres. av Live WireOn. 20:00 UTC+02 · 831 gjesterRockefeller / John DEE / Sentrum SceneOslo, Norge


rockefellerevent

– vi hjelper deg med alt fra planlegging til gjennomføring

har du noe å markere?

legg ditt arrangement til oss!

4 spennende og varierte lokaler

for alle typer arrangementer for

alt fra 20 til 2000 personer.

Du holder i hånden det synlige beviset på

at vi er på vei inn i vår 33. konserthøst.

Mye har endret seg siden Rockefeller startet opp i 1986. Hiphop har for eksempel

gått fra å være et undergrunnsfenomen til å bli vår tids kanskje mest populære

sjanger. Et tydelig eksempel på det er at Eminem spilte hos oss på Rockefeller

i 1999 – og solgte ut 55.000 billetter på rekordtid på Voldsløkka tidligere i år. Av

internasjonale artister innen sjangeren denne høsten frister vi med store, aktuelle

navn som Desiigner og Tory Lanez, samt veteraner som Jedi Mind Tricks, Talib

Kweli og Devin The Dude. Men det er ikke minst ekstra gledelig å konstatere at

det blomstrer svært godt i den norske hiphopfloraen. I høst kan du oppleve blant

andre Amanda Delara, Emir, Sushi x Kobe, Larsiveli, Oral Bee, Klovner i Kamp og

Snow Boyz.

C ountry-/americanasjangeren har gått fra å være skjøvet ut i mørket på 80- og

deler av 90-tallet, til å skinne sterkt i lyset i dag. En legende som Waylon Jennings

spilte for 500 personer på Rockefeller i 1987, mens vi ser en rekke artister innen

sjangeren fylle Sentrum Scene, som Kacey Musgraves denne høsten.

A v nyvinninger som preger programmet vårt nå er livepodkaster en av de

mest synlige og markante konseptene. Det siste året har en rekke av landets

mest populære podkaster, som Aftenpodden, Krisemøte, Foppal-podcasten,

Konspirasjonspodden og Kjærlighetspodden hatt livekvelder hos oss.

S amtidig er det også mye som IKKE har endret seg! Konsepter som Bokbadet og

Rock Cinema holder stand og er fremdeles aktuelle og populære, snart 30 år etter

at de så dagens lys på Rockefeller. På konsertfronten får vi besøk av legenden Don

McLean som fremdeles holder koken, 50 år etter «American Pie». Og en artist som

Laurie Anderson er imponerende relevant – og viser at nyskaping og nytenkning

ikke bare er noe som er forbeholdt den yngre generasjonen.

F ørjulskonsertene med norske artister er også en flott tradisjon. Artister som

Penthouse Playboys, Young Neils, Valentourettes, Bigbang og Åge Aleksandersen

spiller for tiende til tjuefemte år på rad hos oss. Di Derre selger i år flere billetter

enn noensinne og inviterer til ekstrakonsert på Sentrum Scene. Og ikke minst er

nok mange lykkelige for at DumDum Boys er tilbake på Rockefeller.

Jeg gleder meg stort til å se dere hos oss utover høsten og vinteren!

Roar Gulbrandsen,

daglig leder

Utgitt av Auditorium AS

Kontoradresse: Badstugata 2, 0183 Oslo

Telefon: 22 20 32 32

(betjent hverdager kl. 10.00–16.00)

E-post: post@rockefeller.no

Billetter/informasjon: www.rockefeller.no

Trykk: Alfa Trykk AS

Med forbehold om endringer i programmet.

Foto Svein Finneide

Anbefalt

Trine Skei Grande

Kulturminister

v NORSK MUSIKK

Oslo er en av Europas aller fremste

kulturbyer og det er det mange

grunner til, ikke minst at vi har

mange konsertscener med booking

i toppklasse. Nærmest en hvilken

som helst kveld kan man få en

uforglemmelig opplevelse på

Rockefeller, Sentrum Scene og

John Dee. Med mange sterke navn

på plakaten er selvfølgelig høstens

program intet unntak. Nå høres jeg

kanskje gammel ut, men 40-åringene

ruler i høstens program! Så her kommer

mine tips: Klovner i Kamp, Raga

Rockers, CC Cowboys og Gluecifer.

I tillegg vil jeg trekke frem (atskillig

yngre) Sondre Justad som en av de

mange spennende artistene i en ny

generasjon musikere fra nord. Og Stein

Torleif Bjella, som på mange måter har

løftet fram visesangen igjen. Hadde det

ikke vært for at akkurat den konserten

krasjer med Venstres landsstyremøte,

så hadde jeg og barndomsvenninnene

mine definitivt dratt for å se Stage

Dolls og Return på Sentrum Scene. Til

slutt vil jeg slenge inn en liten outsider

i det fremadstormende bandet KitFai

som spiller i september. Med en bassist

som jobber i Kulturdepartementet

sammen med meg, må det jo bli bra.

Musikkscenen i Oslo er fremragende,

så bruk gjerne en høstkveld eller to

på konsert!

Dag Sørås

Komiker

v ISRAEL NASH /

JOHN GRANT

Israel Nash har akkurat kommet ut med en

plate som har dysset meg behagelig i søvn i

to uker på rad, men jeg er dessverre utenbys

når han står på John Dee i november. Men

høstens høydepunkt blir for meg John

Grant, som av uforståelige grunner ikke er

superstjerne. Fy faen så bra det blir med

ny skive og liveshow fra en av tidenes mest

fortreffelige selvhatere.

Julie Forchhammer

Festivalsjef Vinjerock

v GLUECI FER

Gluecifer var kanskje ikke skandirockens

mest sexy band, men de klarte å kåte opp

folk likevel. Kudos for det. Jeg var manager

for dem i et par år og tjente lite penger,

men fikk en pose med rockekred som jeg

fortsatt casher inn. Nå tjener de endelig litt

spenn og jeg kan drikke all den ferneten jeg

vil på konsert med dem. Kult. Så blir det

spennende å se om Captain Poon fortsatt

ser bra ut i baris. Hard rock gets you laid var

deres motto – så får vi håpe at 2018 endelig

blir the year of manly living.

Sarah Winona Sortland

Indianer/Slottsfjell

v kacey musgraves

Første gang jeg hørte tittelsporet til Kacey

Musgraves seneste album, «Golden Hour»

begynte jeg å gråte momentant fordi låta

traff meg så inmarri langt inn i sjelen. Jeg

hører på musikk hver eneste dag, men jeg

synes man skal ta seg tid til å sette alt på

pause og bare tillate seg selv å være litt i

nuet når slike øyeblikk oppstår. Det skjer

tross alt ganske sjeldent. Hele «Golden Hour»

er forøvrig helt fantastisk, og mens Kacey

har spilt stadioner med Harry Styles i USA

er albumet allerede min klare favoritt i år, og

ble soundtracket til sommeren 2018.

Leif Erik West ergren

Kallemann

v Mike epps

Med så sinnsykt mye å velge mellom av

fete konserter, slår jeg et slag for standupshowet

til Mike Epps på Sentrum Scene som

et av mine store høydepunkt i høst! Mens jeg

venter (på 16 året) på en «Friday»-oppfølger

med Mike Epps som Dai-Dai og «fetter» til

Ice Cube. Kan jeg ikke si annet enn at jeg

gleder meg stort til å se denne mannen

slenge ufiltrert med kjeften i Norges feteste

stue. Jeg har vel sett «Friday»-filmene såpass

mange ganger at det sikkert kan stilles en

sketchy diagnose. Episk blir det!

Tone Øst erdal

Daglig leder Norske Konsertarrangører

v DeafHEAVEN /

OKKERVIL RIVER

Når september kommer er det høst på ekte,

og perfekt å trekke inn i konsertmørket. Nå

om dagen er det lite som gir meg fot som

den nye skiva til Deafheaven, «Ordinary

Corrupt Human Love», og jeg gleder meg til

å høre det nye materialet live. Jeg har fulgt

bandet siden jeg så dem på Revolver i 2013,

like før det fabelaktige albumet «Sunbather»

kom ut, og de makter stadig å begeistre

meg, både på plate og live. I den andre

enden av energiskalaen ligger Okkervil River.

Albumet «Away» var noe av det vakreste som

kom ut i 2016, og har gått på tung rotasjon

som høst- og vinterplate hjemme hos meg.

Torgrim Øyre

Journalist/musiker/konsertarrangør

v Uncle Acid

& the Deadbeats

Det britiske doom-bandet Uncle Acid & the

Deadbeats ble et aldri så lite kultfenomen

med «Death’s Door»-albumet som kom i

2011. Siden den tid har de turnert med Black

Sabbath og etablert seg som svinaktig gode

hardrock-snekkere. Både oppfølgeren «Mind

Control» og «Melody Lane» er prima riffrock

som gjør seg like godt på en scene som

under en støvtung og knitrete platestift.

Eirik Blegeberg

Redaktør Klassekampen Musikkmagasinet

v rolling blackouts

c.f. / courtney barnett

Begynnelsen av november byr på en

australsk dobbel av et uvanlig kaliber. Ja,

riktignok ikke på samme billett eller for

den del samme scene, men med todagers

mellomrom på Rockefeller og John Dee.

Den ekstraordinære låtskriveren Courtney

Barnett opptrer med et band som gir

eksemplarisk ryggstøtte til sanger som

spenner fra vare til vittige, med tekster som

er viktige og gitarer som er enda viktigere.

Apropos, så har Rolling Blackouts Coastal

Fever tre seks-strengere i front for en

drivende god og ekstremt hektende kvintett

med sans for hurtige låter. Debutplata fra i

sommer bygger elegant videre på to sterke

ep-er fra 2016 og 2017.

erle st

View Event →
OMVISNING I OPERAEN
Jul
5
to May 7

OMVISNING I OPERAEN

Bli med på omvisning i operaen!

Få et innblikk bak scenen

Her kan du kjøpe omvisningsbilletter. Vi har omvisninger på norsk, engelsk og tysk samt egne barneomvisinger:

I løpet av omvisningen får du se noen av operahusets mange rom og noe av det som skjer bak scenen før teppet går opp. Kanskje tar vi en tur innom kostymeverkstedet eller malersalen, og kanskje støter vi på en sanger eller danser på vår vei. Du får også høre mer om arkitektur, sceneteknikk, opera og ballett fra kunnskapsrike omvisere.

VARIGHET

50 min.

PRIS

120 kr 
Barn 70 kr

 • En omvisning tar ca. 50 minutter, maks 25 personer.

 • Vi har omvisninger på norsk, engelsk og tysk. 

 • Huset er stort og avstandene er derfor ganske lange.

 • Skreddersydde omvisninger kan bestilles.Ta med barna på omvisning

Omvisningene legger vekt på opplevelse framfor faktaopplysninger, og er spesielt tilrettelagt for barn mellom 4–10 år. Alle må ha billett, både medfølgende voksne og små barn. Det er dessverre ikke mulig med barnevogn.

Photo by count_kert/iStock / Getty Images

Photo by count_kert/iStock / Getty Images

Omvisningstider

Omvisning på norsk

Mandag–lørdag kl. 12
Søndag kl. 13

Guided tour in English

Mandag–fredag, søndag kl. 13 
Lørdag kl. 12

Führungen auf Deutsch

Lørdag kl. 12

Barneomvisning på norsk

Lørdag kl. 13

Grupper

Hva med å invitere kollegaene eller vennegjengen med på omvisning? Vi tar imot forhåndsbestilte grupper alle dager, og tilpasser opplegget etter ønsker, spesielle behov og spilleplan. Omvisningene kan arrangeres fra kl. 10 fram til to timer før forestillingsstart på Hovedscenen.

For reservasjon og mer informasjon: omvisning@operaen.no
tlf. 47 91 51 61, mandag–fredag kl. 10–12.

 • April

 • Mai

 • Juni

 • Juli

 • August

View Event →
Program Deichman Hovedbiblioteket
Jul
6
to Nov 1

Program Deichman Hovedbiblioteket

Til 17. des.

Leksehjelp med MentorNorge

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Er det vanskelig å finne tid til å gjøre lekser? Liker du helst å gjøre dem sammen med andre, og få god hjelp når du står fast med noe?... Flere

OKT.

8

Ma. 14:30 UTC+02

OKT.

15

Ma. 14:30 UTC+02

+9

1 person er interessert

Interessert

Til 19. des.

Onsdagsklubben

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Visste du at Hovedbiblioteket har en egen klubb for gutter og jenter som vil finne på noe gøy sammen med andre etter skoletid?... Flere

OKT.

10

On. 14:30 UTC+02

OKT.

17

On. 14:30 UTC+02

+9

3 personer er interessert

Interessert

Til 12. juni 2019

Gratis leksehjelp i Matematikk

Deichman Hovedbiblioteket

Vil du også ha styr på matematikken? Så møt opp til gratis leksekafé i matematikk hver onsdag på Deichman Hovedbibliotek. Vi hjelper deg med alle dine matemati... Flere

OKT.

10

On. 16:30 UTC+02

OKT.

17

On. 16:30 UTC+02

+30

Interessert

2 datoer til

Kurs i 3D-printing

Deichman Hovedbiblioteket

Hva er 3D-printing egentlig? Hva må til for å komme i gang med idéene mine?... Flere

OKT.

13

Lø. 12:00 UTC+02

NOV.

10

Lø. 12:00 UTC+01

Litteratur · 177 personerSkaff billetter

Interessert

Til 11. des.

Drop-in lesesirkel

Deichman Hovedbiblioteket

Prøv en lesesirkel i høst som verken krever forberedelser eller forpliktelser. Drop-in-lesesirkel er hyggelig og passer for alle. I drop-in-lesesirkelen får du... Flere

OKT.

16

Ti. 17:30 UTC+02

OKT.

30

Ti. 17:30 UTC+01

+3

Litteratur · 166 personer

Interessert

2 datoer til

Sitt og lytt

Deichman Hovedbiblioteket

Lei av å være aktiv hele tiden?

Lyst til å bare koble av litt?... Flere

OKT.

18

To. 17:00 UTC+02

NOV.

22

To. 17:00 UTC+01

Litteratur · 378 personer

Interessert

9 datoer · 22. okt.–31. okt.

OXLO Champions

Deichman Hovedbiblioteket

Fotoutstillingen OXLO Champions portretterer 23 unge ildsjeler mellom 16 og 30 år som tilhører en eller flere minoritetsgrupper, og som på ulike måter har utme... Flere

OKT.

22

Ma. 09:00 UTC+02

OKT.

23

Ti. 09:00 UTC+02

+7

67 personer er interessert

Interessert

Kommende arrangementerDel arrangementer

OKT.

4

Å se seg selv / Trude Marstein + Geir Gulliksen

To. 19:00 UTC+02 · 1 127 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Interessert

OKT.

6

Podkastlab med Tine Eide

Lø. 12:00 UTC+02 · 117 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Interessert

OKT.

6

Barnas Lørdag: Fortellerstund med Kristine Haugland

Lø. 12:00 UTC+02 · 1 gjest

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

Interessert

OKT.

11

Electric White Boy Blues: CAS m/Susanne Christensen

To. 19:00 UTC+02 · 97 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Skaff billetter

Interessert

OKT.

13

Barnas lørdag: Lesemaraton!

Lø. 11:00 UTC+02 · 13 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

Interessert

OKT.

15

Babydans

Ma. 12:00 UTC+02 · 27 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Skaff billetter

Interessert

OKT.

17

Morgenforedrag: Hvordan lese høyt for barn?

On. 09:00 UTC+02 · 103 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Skaff billetter

Interessert

OKT.

18

Syndebukken: Prosessen mot Harry Lindstrøm

To. 19:00 UTC+02 · 139 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Interessert

OKT.

19

Forestilling: Mitt sameland - din historie?

Fr. 19:00 UTC+02 · 331 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Interessert

OKT.

20

Crisis in Elysium – et megagame!

Lø. 09:00 UTC+02 · 163 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Skaff billetter

Interessert

OKT.

25

Oppdag biblioteket! Historisk spesial

To. 17:00 UTC+02 · 68 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Interessert

OKT.

27

Barnas lørdag: Ryddetid

Lø. 12:00 UTC+02 · 9 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

Interessert

OKT.

27

Global på Deichman: Asta Busingye Lydersen

Lø. 14:00 UTC+02 · 158 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Interessert

NOV.

1

Oversettbar: Polen

To. 19:00 UTC+01 · 405 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Interessert

NOV.

3

Barnas lørdag: Byttedag for leker

Lø. 12:00 UTC+01 · 1 828 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

Interessert

NOV.

8

Nær dystopi / Gro Dahle + Birger Emanuelsen

To. 19:00 UTC+01 · 93 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Interessert

NOV.

10

Barnas lørdag: Helt vilt

Lø. 12:00 UTC+01 · 29 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

Interessert

NOV.

15

Fanny og Alexander. Innledning av Rune Christiansen

To. 19:00 UTC+01 · 148 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Interessert

NOV.

16

Babydans

Fr. 12:00 UTC+01 · 3 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Skaff billetter

Interessert

NOV.

24

Barnas lørdag: Fortellerstund med Sara Birgitte Øfsti

Lø. 12:00 UTC+01 · 10 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

Interessert

NOV.

29

Brevskrivingskveld

To. 19:00 UTC+01

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Interessert

NOV.

29

Brevskrivingskveld

To. 19:00 UTC+01 · 66 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

Interessert

DES.

1

Barnas lørdag: Barnas juleroser

Lø. 12:00 UTC+01 · 75 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

Interessert

DES.

8

Barnas lørdag: Muslingen og perlen på havets bunn

Lø. 12:00 UTC+01 · 7 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

Interessert

DES.

15

Barnas lørdag: Fortellerstund spesial

Lø. 12:00 UTC+01 · 1 gjest

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

Interessert

DES.

22

Barnas lørdag: Den slemme nissen

Lø. 12:00 UTC+01 · 15 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

Interessert

Tidligere arrangementer

SEP.

29

Barnas lørdag: Norberts nye nabo

Lø. 12:00 UTC+02 · 131 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

SEP.

27

Kate Bush 'The Sensual World': CAS - Lyrikken i musikken

To. 19:00 UTC+02 · 160 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

26

Innovation through Diversity

On. 18:00 UTC+02 · 451 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

25

Girl Tech Fest

Ti. 08:45 UTC+02 · 415 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

22

Spansk Festival: Piñata-verksted. Lag din egen piñata!

Lø. 12:00 UTC+02 · 275 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

21

Litteraturfestivalen STED 2018

20. sep.–21. sep. · 1 205 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

17

Babydans på Deichman

Ma. 12:00 UTC+02 · 75 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

14

Oslo Kulturnatt: Monsternatt på biblioteket

Fr. 18:00 UTC+02 · 1 411 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

13

Stormfulle høyder. Introduksjon ved Tone Selboe.

To. 19:00 UTC+02 · 366 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

12

Fortellerworkshop Oslo

5. sep.–12. sep. · 226 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

12

Morgenforedrag: Mangfoldsledelse med Loveleen Rihel Brenna

On. 08:30 UTC+02 · 181 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

8

Oslo Skaperfestival 2018

7. sep.–8. sep. · 2 310 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

6

Feministisk leseliste med Siri Seljeseth og Vilje Kathrine Hagen

To. 19:00 UTC+02 · 1 783 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

5

Mattesenter leksekafe

On. 16:30 UTC+02 · 5 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

SEP.

5

Onsdagsklubben

On. 14:30 UTC+02 · 8 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

SEP.

3

Kjære bror diskuterer: Patriarkatet og den trange mannsrollen

Ma. 18:00 UTC+02 · 1 258 gjester

Deichman Holmlia

Oslo, Norge

AUG.

30

Nick Drake 'Bryter Layter': CAS - Lyrikken i musikken m/Joe Boyd

To. 19:00 UTC+02 · 1 022 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

AUG.

29

Boklansering: Radikalisering - fenomen og forebygging

On. 18:00 UTC+02 · 1 588 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

AUG.

18

Lær språk gjennom spill!

Lø. 13:00 UTC+02 · 161 gjester

Rådhusplassen, 0160 Oslo, Norge

AUG.

13

Flamme Forlag presenterer høstlista

Ma. 11:00 UTC+02 · 233 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

AUG.

11

Deichman presenterer på ØYA: Samtale med Sandra Kolstad

Lø. 17:30 UTC+02 · 12 gjester

Øyafestivalen

Oslo, Norge

AUG.

10

Popsenteret presenterer på ØYA: En samtale med Tangerine Dream

Fr. 16:45 UTC+02 · 8 gjester

Øyafestivalen Biblioteket

JUNI

16

Børli minutt for minutt

Lø. 10:00 UTC+02 · 1 685 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JUNI

14

Oversettbar: Argentina

To. 19:00 UTC+02 · 821 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JUNI

8

Metropo book launch at OCX 2018

Fr. 18:00 UTC+02 · 275 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JUNI

7

Strikk&Lytt

12. apr.–7. juni · 208 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JUNI

3

Havnelangs - Camp Bjørvika

Sø. 12:00 UTC+02 · 74 gjester

Sørenga, ved flytebroen

JUNI

2

Future Library: Samtale med Elif Shafak

Lø. 13:30 UTC+02 · 376 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JUNI

2

Lag din egen tidskapsel

Lø. 13:00 UTC+02 · 9 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

JUNI

2

Barnas lørdag: Fortellerstund med Sara Birgitte Øfsti

Lø. 12:00 UTC+02 · 13 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

JUNI

2

Future Library Handover Ceremony: Elif Shafak

Lø. 09:15 UTC+02 · 828 gjester

Future Library Forest, Nordmarka, Oslo, Norway

MAI

31

The Beatles ‘The Beatles’ (“The White Album”): CAS m/Ken Scott

To. 19:00 UTC+02 · 470 gjester

Deichman Musikkavdelingen

Oslo, Norge

MAI

30

A Boxful of Demons: lansering med bokbad og filmvisning

On. 19:00 UTC+02 · 438 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MAI

28

Leksehjelp

12. feb.–28. mai · 11 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

MAI

26

Brettspillverksted

Lø. 13:00 UTC+02 · 83 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MAI

26

Barnas lørdag: Reven og Grisungen er tilbake!

Lø. 12:00 UTC+02 · 48 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

MAI

22

Kan litteratur bryte ned grenser?

Ti. 19:00 UTC+02 · 883 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MAI

15

Shared Reading: et drop-in lesefellesskap

20. feb.–15. mai · 46 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MAI

12

Podkastlab

Lø. 12:00 UTC+02 · 94 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MAI

9

Litterær salong 2018

8. mai–9. mai · 1 689 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MAI

5

Barnas podkastlørdag: Fortell meg om!

Lø. 13:15 UTC+02 · 27 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

MAI

5

Barnas lørdag: Barnas lørdag med Kristine Haugland

Lø. 12:00 UTC+02 · 11 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

MAI

5

Hva skjer med framtidens bokbransje?

Lø. 11:00 UTC+02 · 645 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MAI

2

Store spørsmål: Hva betyr kjærligheten?

On. 17:30 UTC+02 · 261 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

28

Under en stein – «forskningsverksted» med Inger Lise Belsvik

Lø. 12:00 UTC+02 · 3 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

APR.

26

Oversettbar: Japan

To. 19:00 UTC+02 · 767 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

25

Konsert: Ugress - Atrophy In The Key Of Dreaming Books

On. 19:00 UTC+02 · 474 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

25

Onsdagsklubben

28. feb.–25. apr. · 7 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

APR.

24

Kjærstad anbefaler

Ti. 18:00 UTC+02 · 208 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

21

Pent brukt! // Fiksefest for elektronikk

Lø. 13:00 UTC+02 · 783 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

21

Pent brukt! // Sykkelverksted

Lø. 12:00 UTC+02 · 92 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

21

Pent brukt // Redesign-verksted for barn

Lø. 12:00 UTC+02 · 24 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

21

Pent brukt! // Bokloppis

Lø. 11:00 UTC+02 · 1 763 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

18

Krigsmyter og historiefortelling i det nye Russland

On. 19:00 UTC+02 · 846 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

17

Filmvisning: Frankenstein. Introduksjon ved Thure Erik Lund.

Ti. 19:30 UTC+02 · 365 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

14

Mjukt Skjer Åra - folklore møter modernisme,

Lø. 13:00 UTC+02 · 374 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

14

Barnas lørdag: Så et frø!

Lø. 12:00 UTC+02 · 50 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

APR.

12

Kontekst: "Ferskenen" med Johan Harstad og Arild Ommundsen

To. 17:00 UTC+02 · 159 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

12

Hold magiske presentasjoner!

To. 08:30 UTC+02 · 517 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

11

Menneske og maskin: Informasjonen

On. 18:00 UTC+02 · 406 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

7

Barnas lørdag: Fortellerstund med Øystein Vestre

Lø. 12:00 UTC+02 · 13 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

APR.

7

Verksted: Kurs i 3D-printing

Lø. 12:00 UTC+02 · 85 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

5

Velkommen til lansering av Kjære bror

To. 18:00 UTC+02 · 2 004 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

APR.

4

Store spørsmål: Hva betyr døden for livet?

On. 17:30 UTC+02 · 319 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MARS

29

Overraskelsesmatiné

18. jan.–29. mars · 44 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MARS

28

Påskeferieverksted

26. mars–28. mars · 37 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

MARS

24

Popkulturelt påskeeggverksted

Lø. 12:00 UTC+01 · 433 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MARS

24

Barnas lørdag: Lesestund ved eventyrveggen

Lø. 12:00 UTC+01 · 56 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

MARS

22

Kåre & The Cavemen - Long Day's Flight 'Till Tomorrow: CAS

To. 19:00 UTC+01 · 890 gjester

Deichman Musikkavdelingen

Oslo, Norge

MARS

17

Barnas lørdag: Geitekillingen som kunne telle til ti

Lø. 12:00 UTC+01 · 20 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

MARS

17

Hvorfor det?

Lø. 12:00 UTC+01 · 29 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

MARS

15

Store spørsmål: hva betyr det å være en kvinne?

To. 17:30 UTC+01 · 202 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MARS

13

Feministisk leseliste

Ti. 18:00 UTC+01 · 1 489 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MARS

10

Fullt! Barnas lørdag: Karius og Baktus

Lø. 14:00 UTC+01 · 56 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

MARS

10

Fullt! Barnas lørdag: Karius og Baktus

Lø. 12:00 UTC+01 · 114 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

MARS

8

Maja S K Ratkje – Crepuscular Hour: CAS m/Ratkje (5.1 Surround)

To. 19:00 UTC+01 · 566 gjester

Deichmanske Hovedbibliotek, Arne Garborgs Plass 4, Foredragssalen (inngang Via Hovedinngangen)

MARS

5

USA: Hjemsøkt av rase?

Ma. 18:00 UTC+01 · 591 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

MARS

3

Barnas lørdag: Fortellerstund

Lø. 12:00 UTC+01 · 15 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

MARS

1

Strikk&Lytt

To. 17:00 UTC+01 · 117 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

FEB.

24

Deichmanpremiere! Poesifest for barn!

Lø. 12:00 UTC+01 · 16 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

FEB.

23

Vinterferieverksted: Lær å 3D-printe

19. feb.–23. feb. · 42 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

FEB.

17

Barnas lørdag: Lesestund ved eventyrveggen

Lø. 12:00 UTC+01 · 15 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

FEB.

14

Britiske tilstander: brexit

On. 19:00 UTC+01 · 158 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

FEB.

13

Kontekst: Farlig kjærlighet med Frode Thuen, Guåker og Tusvik

Ti. 17:00 UTC+01 · 273 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

FEB.

10

Barnas podkastlørdag: Fortell meg om

Lø. 13:00 UTC+01 · 28 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

FEB.

10

Verksted: Kurs i 3D-printing

Lø. 12:00 UTC+01 · 137 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

FEB.

10

Barnas lørdag: Lydforskerne

Lø. 12:00 UTC+01 · 81 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

FEB.

10

Fastelavensfeiring for hele familien!

Lø. 11:00 UTC+01 · 952 gjester

Barcode Oslo

Oslo, Norge

FEB.

8

Store spørsmål: Ekstremisme og utenforskap

To. 17:30 UTC+01 · 761 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

FEB.

8

Strikk&Lytt

To. 17:00 UTC+01 · 113 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

FEB.

7

Onsdagsklubben: for jenter og gutter 4. - 7. klasse

On. 14:30 UTC+01 · Arrangeres av Deichman Hovedbiblioteket

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

FEB.

3

Barnas lørdag: Fortellerstund

Lø. 12:00 UTC+01 · 3 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

FEB.

1

Eivind Aarset - Électronique Noire: CAS m/Eivind Aarset

To. 19:00 UTC+01 · 550 gjester

Deichman Musikkavdelingen

Oslo, Norge

JAN.

31

Onsdagklubben for jenter og gutter i 4. - 7. klasse

On. 14:30 UTC+01 · Arrangeres av Deichman Hovedbiblioteket

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

JAN.

30

Filmvisning: De dødes tjern. Innledning ved Nils Nordberg

Ti. 19:00 UTC+01 · 810 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JAN.

29

Hvordan er ditt drømmebibliotek?

Ma. 19:00 UTC+01 · 43 gjester

Furuset bibliotek og aktivitetshus, Trygve Lies plass 1

JAN.

27

Barnas klimalørdag

Lø. 12:00 UTC+01 · 21 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

JAN.

24

Shape The Future of MAK - Open meeting

On. 18:00 UTC+01 · 519 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JAN.

24

Onsdagsklubben Kaos og koteletter på Dressurskolen

On. 15:00 UTC+01 · Arrangeres av Deichman Hovedbiblioteket

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

JAN.

23

Dystopisk salong med Maja Lunde

Ti. 18:00 UTC+01 · 451 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JAN.

23

Shared reading - drop in lese-fellesskap

Ti. 17:30 UTC+01 · 18 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

JAN.

22

Hva skjer når kampen for klodens klima går rettens vei?

Ma. 16:30 UTC+01 · 273 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JAN.

20

Kunstnernes åpne Klimamikk

Lø. 13:00 UTC+01 · 1 059 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JAN.

20

Barnas lørdag: Magisk trylleshow med Alexander Haugaas

Lø. 12:00 UTC+01 · 12 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

JAN.

17

Mattesenter leksekafé

On. 16:30 UTC+01 · 4 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JAN.

16

Store spørsmål: Hva er et godt menneske?

Ti. 17:30 UTC+01 · 566 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JAN.

14

All Ears Sønda'n

Sø. 10:00 UTC+01 · 49 gjester

Deichman Hovedbiblioteket

Oslo, Norge

JAN.

13

Barnas lørdag: Brillebjørn og Ida Jackson

Lø. 12:00 UTC+01 · 61 gjester

Deichman Hovedbiblioteket, Unge Deichman

Oslo, Norge

View Event →
Norsk Teknisk Museum - Program
Jul
6
to Feb 12

Norsk Teknisk Museum - Program


PÅSKE 2019

HELE DAGEN Månelandingen 50 år
15. – 22. april: Ta plass i Apollo 11, land the Eagle på Månen, snakk med astronautene i Apollo 11 fra Mission control center, se filmer, modeller og bli bedre kjent med historien om romkappløpet. Nå kan du være ekspertkommentatoren i NRKs fjernsynsstudio! Ellers blir det planetariet, produksjon av romvesener, astronomishow og egendesignet trykk på handlenett i bomull.Ta plass i Apollo 11, land The Eagle på Månen, se en ekte månestein og boltre deg i ikoniske bilder fra måneferden. Se også filmer, modeller og bli bedre kjent med historien om romkappløpet. I utstillingen Månelandingen 50 år, se 301 i kartet.

Se mer om Månelandingen 50 år ved å klikke på denne lenken!

11.30 – 12.00 Viten for liten: Vi tegner FOLK
Bli med på et tegneverksted der vi tegner hodeskaller og snakker om hva forskning på mennesker betyr. Passer for barn fra seks år. Møt opp i utstillingen FOLK. Se 208 i kartet.

12.00 – 13.00 Planetariet (17.04. – 22.04)
Opplev en stemningsfull nattehimmel i museets planetarium. Hør om stjerner og planeter, og fortellingene om stjernebildene. Passer for barn fra syv år. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5.

12.30 – 13.00 Månelanding
Hør den spennende historien om kappløpet til månen i 1969 fra våre kyndige formidlere. Møt opp ved søyle 5 i foajeen. Passer for barn fra ti år.

13.00 – 14.00 Romvesener (16.04. – 19.04.)
Finnes det romvesener på månen? Eller er vi alene i universet? Og hvordan ville de i så fall sett ut? Ser de ut som deg og meg? Vi lager romvesener av filt der du selv kan bestemme hvordan de skal se ut. Det er bare fantasien som setter grenser! Passer for barn fra ti år. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5 i foajeen.

13.30 Astronomishow 
Finnes det liv på andre planeter? Hva vil skje med sola vår? Hvordan fungerer en romrakett? Dette er noen av spørsmålene du vil få svar på i vårt nye astronomishow. Ved hjelp av eksperimenter og simuleringer søker vi svar på universets største hemmeligheter! Passer for familier. Møt opp tidlig. Begrenset plass. Grupper og familier må gå samlet inn. I auditoriet, ned trappa fra kafeen. Hør den spennende historien om kappløpet til månen i 1969.

14.30 – 15.30 Miljøtrykkeriet
Bruk egendesignede handlenett i stedet for poser. Trykk kule motiv på klærne dine i stedet for å kjøpe nye. Vi har vinyl og en varmepresse. Ta med det du har, design ditt eget mønster, og så trykker vi! Husk at tekstilene må være i bomull. Passer for barn fra seks år. Møt opp i Teknoteket i Vitensenteret. Se 112 i kartet.

15.15 – 15.45 Månelanding 
Hør den spennende historien om kappløpet til månen i 1969 fra våre kyndige formidlere. 
Møt opp ved søyle 5 i foajeen. Passer for barn fra ti år.

Hjem

Vi tegner FOLK, hør historien om månelandingen, bygg en katapult av blomsterpinner og gummistrikker, se overraksende triks i Vitenshowet, opplev en stemningsfull fortellerstund i planetariet, bygg en tegnerobot i lego, bli med inn i FOLK og hør bl. a. om rasehygienikeren Mjøen og spirometeret. Søndag 28.

View Event →
NASJONALMUSEET - PROGRAM
Jul
6
to Apr 18

NASJONALMUSEET - PROGRAM


Nasjonalmuseet

7 t · 

Er du vår nye registrar? Søk innen 6. mai! 🎉

21982000.WEBCRUITER.NO

Registrar

Som registrar i Nasjonalmuseet vil du få ansvar for å sikre god samlingsforvaltning, kommunikasjon, dokumentasjon og logistikkflyt. Dette innebærer tett samarbeid på tvers i museet og med eksterne parter. Du vil få et særlig ansvar for registraroppgaver i forbindelse med nyervervelser. 

99

1 kommentar1 deling

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Nasjonalmuseet

16 t · 

Nyter du tilfeldigvis påsken i Karasjok? Da kan du se Nasjonalmuseets nyinnkjøpte verk «Čammo» av Tonje Plur fra kleskolleksjonen «Life as it happens», i en pop-up-utstilling på Sámi Dáiddaguovddáš! Plurs kleskolleksjon er inspirert av hennes venner i Karasjok og er en hyllest til samisk ungdomskultur og håndverk.

Tonje Plur kollekšuvdna/ Tonje Plur's kleskolleksjon 16/4 kl.18

Sámi Dáiddaguovddáš · Karasjok, Norge

99

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Se alle

Bilder

Se alle

Videoer

Vi markerer at det er 100 år siden Grete Prytz Kittelsen ble født med et utvalg av hennes klassiske designobjekter. 1: Strek, Grete Prytz Kittelsen, Cathrineholm (produsent), 1956. 2: Cathrine, Grete Prytz Kittelsen, Cathrineholm (produsent),1950-70. 3: Sensasjonskasserolle, Grete Prytz Kittelsen, mellom 1962 og 1965. 4: Choke, Grete Prytz Kittelsen, J. Tostrup (produsent), 1946. 5: Lazy Susan, Grete Prytz Kittelsen & Arne Korsmo, 1954. 6: Cathrine, Grete Prytz Kittelsen, Cathrineholm (produsent), 1958. Alle foto: Nasjonalmuseet © BONO/Kittelsen, Grete Prytz

208

7

Thomas Fearnley, «Grindelwaldgletscheren», 1838

353

9

Gustav Wentzel, «Frokost», 1882

553

17

Se alle

Anbefalinger og anmeldelser

Anbefalt av 198 personer

Es un lugar no muy grande y no hay aglomeracion de gente es muy bonito merece la pena visitarlo

3. desember 2018

Magnifique Musée ❤️
La simplicité des norvégiens donne envie de le faire plusieurs fois. Beaucoup d’... Se mer

29. oktober 2018

A museum full of good art.

27. november 2018

Vil du anbefale Nasjonalmuseet?

Ja

Nei

Se alle

Innlegg

Nasjonalmuseet

14. april kl. 09:03 · 

Bypåsken nytes best i museum!? 🐣

Om dette nettstedet

NASJONALMUSEET.NO

Påsken i Nasjonalmuseet

Bli med på verksted for store og små, omvisning i «UTESTEMME» og foredrag om det nye Nasjonalmuseet.

2020

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

13. april kl. 09:03 · 

I dag er det Aase Texmon Ryghs fødselsdag! 🎈

Aase Texmon Rygh (f. 1925) regnes som en pionér innen norsk skulptur. I en alder av 27 år var hun den første til å introdusere abstrakt skulptur for den norske offentligheten. Til tross for mye motstand tidlig i karrieren, arbeidet hun med usedvanlig sikkerhet videre 👏.

Nasjonalmuseets vandreutstilling «Aase Texmon Rygh. Evighetens form» er sentrert rundt Texmon Ryghs møbiusskulpturer. Disse er basert på det matematiske møbiusprinsippet. Et bånd vridd 180 grader før endene festes, som gir en form uten forside eller bakside, innside eller utside, begynnelse eller slutt. Utstillingen finner du akkurat nå hos Sámi Dáiddaguovddáš i Karasjok, og 31. mai åpner den hos Tromsø Kunstforening.

📷: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli

258258

4 kommentarer15 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Vis 2 kommentarer til

Nasjonalmuseet

12. april kl. 08:30 · 

Nasjonalmuseet har kjøpt 6 verk av fotograf Maria Pasenau fra boken «Whit Kind Regrets Pasenau 2015–2018». Pasenau har gjort seg betydelig bemerket i kunstfeltet gjennom personlige og intime portretteringer av venner, uteliv og seg selv. Fotografiene representerer en motkultur til samtidens perfeksjonskultur og trekker veksler på den personlige dokumentariske stilen til Larry Clark, Nan Goldin og Wolfgang Tillmanns.
Pasenau er utdannet ved Norsk Fotofagskole i Trondheim og Prosjektskolen Kunstskole - Oslo. Hun har stilt ut verk i blant annet Nasjonalmuseet, AKERSHUS KUNSTSENTER og Bergen Kunsthall.

Maria Pasenau, «Blue Theodor and yellow banana», 2018

183183

14 kommentarer12 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Vis 12 kommentarer til

Nasjonalmuseet

11. april kl. 09:11 · 

I forbindelse med at Gustav Vigeland i dag fyller 150 år, åpner jubileumsutstillingen «Paralleller» hos The Vigeland Museum i morgen kl. 10! 🎉

Utstillingen presenterer Vigeland sammen med Auguste Rodin, Constantin Meunier, Aristide Maillol og Antoine Bourdelle. Disse var alle pionerer i utviklingen av den moderne skulpturen på begynnelsen av 1900-tallet. Dette var kunstnere Vigeland var spesielt opptatt av, og som han flere ganger stilte ut sammen med.

Nasjonalmuseet har blant annet lånt ut «Tenkeren» av Auguste Rodin til utstillingen 😍

🤔: Auguste Rodin, «Tenkeren», 1880 
📷: Nasjonalmuseet / Børre Høstland

107107

5 kommentarer7 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Mest relevante er valgt, og noen kommentarer kan derfor være filtrert bort.

Nasjonalmuseet

10. april kl. 18:30 · 

Har du erfaring med tilrettelegging for omvisninger og formidling av kunst? Da er kanskje jobben som omvisningskoordinator i Nasjonalmuseet noe for deg! Søknadsfrist 23. april.

21982000.WEBCRUITER.NO

Omvisningskoordinator

Stillingsinnehaver skal bidra i arbeidet med å skape gode publikumsopplevelser gjennom å tilrettelegge for omvisninger og følge opp kunder og omvisere og sikre smidig og effektiv drift av omvisningsvirksomheten i museet. Stillingsinnehaver skal ha fokus på opplæring og oppfølging av omvisere.

2020

2 kommentarer7 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

10. april kl. 09:11 · 

2020 er en aktiv gruppe unge kunstinteresserte med et ønske om å skape og spre engasjement for samtidskunst i Norge. Som medlem av 2020 kan du lære om samtidskunst gjennom unike arrangementer som blant annet atelierbesøk hos kunstnere, besøk hos kunstsamlere, kuratoromvisninger og eksklusive førvisninger på gallerier og museer.

1414

2 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

9. april kl. 08:30 · 

Har du tatt en nærmere kikk på de beskjedne glassmaleriene som dekorerer hjem og offentlige rom? Museets konservatorer renser og limer for tiden små nordeuropeiske glassmalerier fra 1600-tallet.

Glassmalerier fantes både i kirker og i privatboliger. Glassrutene ble komponert sammen og innfattet i bly med en treramme rundt. Motivene varierte fra religiøse scener og mytogiske motiver til blomster og fugler. Noen av museets eksemplarer sto trolig i et hjem i bergensområdet på 1600-tallet, hvor det også var et eget glassmalerlaug. Glassmalerne var hovedsakelig fra Tyskland og kopierte motiver som de hentet fra bøker.

Snart vil flere små glassmalerier fra samlingen monteres sammen i et nytt monter i det nye Nasjonalmuseet. Der skal de stilles ut sammen med portretter, veggtepper og bruksgjenstander fra 1500- og 1600-tallet.

6464

3 kommentarer3 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

8. april kl. 09:11 · 

Sju av Nasjonalmuseets Munch-verk plukkes nå ned fra veggen i Nasjonalgalleriet. De skal igjennom en tilstandsvurdering før de lånes ut til KODE i Bergen. Der kan de beundres fra september 🎉

Verkene som skal ut på reise er «Madonna», «Aske», «Livets dans», «Pubertet», «Måneskinn», «Selvportrett med sigarett» og «Dagen derpå».

Edvard Munch, «Madonna», (1894–95). ...

Se mer

162162

3 kommentarer13 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


 • StuartPam Palmer In 2018, we enjoyed a ferry and bike ride to Asgardstrand, where we fell in love with the village where he lived, and painted many of the local residents.

  1

  Skjul eller rapporter dette

 • Gudrun Johanne Kausland Så bra 🌺

  1

  Skjul eller rapporter dette

Vis 1 kommentar til

Nasjonalmuseet

7. april kl. 08:30 · 

Signe Scheel viste tidlig talent for tegning og maling. Innen hun var 24 år hadde hun gått i lære hos Christian Krohg, debutert på Høstutstillingen og vært elev ved Karl Gussows akademi i Berlin.

Scheel var opptatt av lyset – særlig et mildt, diffust lys som ga henne anledning til å studere de finere valørene i en begrenset og dempet fargeskala. Hun inkluderte ofte sin egen familie i maleriene. Blant andre ble hennes mor Christiane og søstrene Valborg og Fredrikke brukt som m...

Se mer

304304

13 kommentarer19 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Vis 8 kommentarer til

Nasjonalmuseet

6. april kl. 09:30 · 

Nasjonalmuseet har kjøpt inn Bror Augusts antrekk «Body Long Sleeve» fra kolleksjonen «HOW TO DRESS LIKE ME», SS19. Inspirert av menneskers drøm om et annet utseende, en annen kropp – et annet jeg, utforsker August hva det vil si å kle seg som seg selv. Ideen er at plagget kan formes og forandre uttrykk etter hvilken rolle bæreren ønsker å utspille. Spørsmål han stiller seg er: Kan klær tillate oss å være mer oss selv? Kan de utvikle seg i samsvar med individet, istedenfor å ...

Se mer

3838

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

5. april kl. 20:42 · 

Iver Iversen Jåks, «Kjørerein», 1975 eller tidligere
Foto: Nasjonalmuseet / Therese Husby. © Iver Iversen, Jåks/BONO

8888

5 kommentarer5 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Vis 1 kommentar til

Nasjonalmuseet

4. april kl. 18:04 · 

Ifølge Time Out London er det vanskelig å unngå å bestille tur til Norge etter å ha sett utstillingen med Harald Sohlbergs landskapsmalerier. «Ettermiddagssol» er et av Nasjonalmuseets 18 Sohlberg-verk som er på utlånsturné i 2019, og som viser Norge fra sin fineste side 😍

Fram til 2. juni finner du Sohlberg i Dulwich Picture Gallery i London. Fra 12. juli i Tyskland i Museum Wiesbaden, og fra 9. november i Trondheim Kunstmuseum.

🌤: Harald Sohlberg, «Ettermiddagssol», 1895. 
📷: Nasjonalmuseet / Jacques Lathion

184184

2 kommentarer32 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

3. april kl. 08:49 · 

Lili Holmsen Sømme Schlytter, «Vårdag», 1892
Foto: Nasjonalmuseet

9999

1 kommentar15 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerLikerHjerteHahaWowTristSint

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

2. april kl. 18:03 · 

Nasjonalmuseet har lånt ut to verk til utstillingen «Utrecht, Caravaggio and Europe», som åpner i Die Pinakotheken i München 16. april. Utstillingen viser mesterverk av kunstnere som har latt seg inspirere av Caravaggio, og verk av Caravaggio selv.

Du finner dem der fram til 21. juli. Gå innom da, hvis du skal til München 😍

Tilskrevet Gerrit van Honthorst, etter Caravaggio, «Peters korsfestelse», 1616. 📷: Nasjonalmuseet / Morten Thorkildsen

5454

1 kommentar2 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

2. april kl. 08:30 · 

Yngvild Fagerheim, «Utsyn frå kjøkkenglaset», 1976
Foto: Nasjonalmuseet / Frode Larsen. © Fagerheim, Yngvild / BONO

4747

3 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

1. april kl. 18:03 · 

Vandreutstillingen «Gustav Vigeland. Angsten står i sofaen» viser en mindre kjent side av Vigeland. Hans første, minste og kanskje såreste skulpturer vises nå i Sølvberget, Stavanger kulturhus.

Om dette nettstedet

NRK.NO

Minimennesker med sterke følelser

Norges største billedhugger er mest kjent for gigantskikkelser i Frognerparken. Nå skal Gustav Vigelands ukjente små skulpturer ut og vekke følelser blant unge folk.

2424

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

1. april kl. 09:03 · 

Denne våren har vi flere babyomvisninger på våre forskjellige visningssteder 🐣. Den første er allerede i morgen 2. april: Babyomvisning: «Utestemme»

Om dette nettstedet

NASJONALMUSEET.NO

Babyomvisninger og arkitektur-trilletur

Kom og se kunst, arkitektur og design med baby på magen eller bli med på trilletur!

1919

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

31. mars kl. 09:03 · 

I dag stiller vi klokka frem mot sommertid. Lykke til med tapet av en time! ⏰

Christian Krohg, «Trett», 1885. 📷 : Nasjonalmuseet / Børre Høstland.

591591

9 kommentarer81 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


 • Davy Delgado Wow!!

  1

  Skjul eller rapporter dette

 • Arne Anton Fevang Nok et fantastisk bilde fra Chr. Krohg. En stor og allsidig kunstner som har produsert mange flotte malerier, jeg nevner noe få "Albertine hos politilegen" "Hardt le" og ikke minst "Kampen for tilværelsen"

  3

  Skjul eller rapporter dette

  Mest relevante er valgt, og noen svar kan derfor være filtrert bort.

  Vis 1 svar til

Vis 3 kommentarer til

Nasjonalmuseet

30. mars kl. 09:03 · 

Hva er det egentlig som har verdi? 🤔
På en kurv hun hadde kjøpt, oppdaget Christel van der Laan at plastikksnoren som prislappen var festet til reflekterte lyset på en vakker måte. Prislappen var falt av, kurven var derfor bokstavelig talt uvurderlig – den hadde ingen pris. Slik startet kunstnerens serie med arbeider som tematiserer det uvurderlige. Hun utfordrer våre konvensjoner og hva som er verdifullt innen smykkekunsten.

Ringen er en del av Nasjonalmuseets vandrende sko...

Se mer

6565

3 kommentarer6 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

29. mars kl. 12:14 · 

Ernst Ludwig Kirchners maleri «Das Soldatenbad» (1915) har blitt kjøpt inn av Sparebankstiftelsen DNB på auksjon i New York. Verket vil få plass i den faste samlingsutstillingen når det nye Nasjonalmuseet åpner i 2020.

Om dette nettstedet

NASJONALMUSEET.NO

Sentralt verk av Ernst Ludwig Kirchner inn i det nye Nasjonalmuseet

Sparebankstiftelsen DNB kjøpte nylig maleriet på Sotheby’s auksjon for impresjonistisk og moderne kunst i New York. Stiftelsen har siden 2009, i samarbeid med

7575

2 kommentarer4 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


 • Ted Bixby Maleriet ER blitt kjøpt......

  1

  Skjul eller rapporter dette

  • Nasjonalmuseet Takk for engasjementet, Ted! Ifølge Språkrådet er både ‘er blitt’ og ‘har blitt’ korrekt. Ønsker deg en riktig god helg 🍀☀️

   Skjul eller rapporter dette

Nasjonalmuseet

28. mars kl. 08:41 · 

19 år gammel forlot Gustav Vigeland familien sin på Sørlandet og flyttet alene til hovedstaden for å bli kunstner. Den nye tilværelsen var usikker og ensom. Han var introvert og sjenert, hadde få venner og tvilte ofte på om han var flink nok. Vigelands tidligste skulpturer ble kanskje derfor noe av det såreste han kom til å lage. Skulpturene viser fortvilelse, maktesløshet og frykt for avvisning.

I dag har følelseslivet en mye større plass i offentligheten enn på Vigelands t...

Se mer

9191

2 kommentarer5 delinger

Vestfold Hyttemagasin

LikerVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

27. mars kl. 19:06 · 

Charlotte Wankel var en av de mest formeksperimenterende norske kunstnerne tidlig på 1900-tallet, og fikk sitt gjennombrudd rundt 1920. I mange av hennes motiver stilles figurative elementer, som mennesker og hverdagslige objekter, opp mot abstrakte former. Nasjonalmuseet har nylig kjøpt inn dette maleriet fra 1932, som er et godt eksempel på denne motivtypen i hennes arbeider.

Flere av Wankels malerier kan du se i en utstilling hos Galleri F 15 & Momentum i Moss fram til 22...

Se mer

8181

6 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

26. mars kl. 18:30 · 

En 65 år gammel sommereik fra Bremen-området i Tyskland ankom i går museumsplassen foran det nye Nasjonalmuseet ☀️ Nå kan eika strekke greinene sine ut og røttene få boltre seg i 105 kubikkmeter med god jord. Snart vil eika blomstre, vokse og bidra til å skape et godt byrom å være i 🌳

Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli

Spill av

-0:46

Flere visuelle innstillinger

Gå til Se og blaSend til Chrome CastKlikk for å forstørre

Slå på lyden

7272

10 kommentarer4 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


 • Erica Marthine Schøning Er det en spesiell grunn til at det blir plantet et importert tre fra Tyskland?

  2

  Skjul eller rapporter dette

  Vis 5 svar til

  • Nasjonalmuseet En bjørkeskog høres fint ut, men ville kunne skape utfordringer for pollenallergikere. Det er over dobbelt så mye pollen fra bjørk sammenlignet med en del andre tresorter. I tillegg er bjørkepollenet mer aggressivt. Hjertelig velkommen når det nye museet åpner til neste år, Erica 🌳💚

   1

   Skjul eller rapporter dette

  Vis 1 svar til

 • Eva Gran Som Munchs stolte eik (og kunnskapen tre) i aulaen. Så flott!

  1

  Skjul eller rapporter dette

Mest relevante er valgt, og noen kommentarer kan derfor være filtrert bort.

Nasjonalmuseet

26. mars kl. 09:22 · 

Anette Wiese, «Gullris og blomkarse», 1899 🌱 
Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli

7070

6 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

25. mars kl. 10:43 · 

Rolf Nesch, «Viking», 1952
Foto: Nasjonalmuseet / Jacques Lathion. © Nesch, Rolf/BONO

6868

4 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

24. mars kl. 09:54 · 

Den svenske kunstnaren Charlotte Mannheimer (1866–1934) fekk utdanninga si i London, København og ved målarskulen til Henri Matisse i Paris. Ho måla landskap, interiør, stilleben og portrett, og hadde ei sikker kjensle for komposisjon og form. Etter at ho gifta seg i 1893 var ho fast bestemt på å fortsette som kunstnar, og skreiv seg inn ved Göteborgs Museums teiknings- og målarskule. I løpet av ti år fekk ho fem barn, og det vart ei periode utfordrande for henne å kombinere ...

Se mer

235235

2 kommentarer21 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

23. mars kl. 09:44 · 

Edvard Munch, «Vår», 1889
Foto: Nasjonalmuseet / Børre Høstland

359359

6 kommentarer152 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Vis 4 kommentarer til

Nasjonalmuseet

22. mars kl. 12:42 · 

Åpningsutstillingen i det nye Nasjonalmuseet vil vise nyere norsk samtidskunst, og skal presenteres i den 2 400 kvadratmeter store hallen på toppen av nybygget. Arbeidstittelen «Lupe og speil» gjenspeiler metoden som er brukt i forberedelsene med mønstringen.

Om dette nettstedet

NASJONALMUSEET.NO

Lupe og speil

140140

6 kommentarer11 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


 • Andrew J. Barton håper dere gjør det. Det er mye "forventet" kunst som sikkert vises. Er mange understrømninger som ikke fanges opp av deres kuratorer som er utdannet i og forstår seg på samtidskunst.

  3

  Skjul eller rapporter dette

  Vis 4 svar til

  • Nasjonalmuseet Åpen innsending er ikke vanlig praksis ved museer. Vår åpne innsending vil komme i tillegg til en omfattende kartlegging av kunstfeltet som allerede er gjort. Mot slutten av sommeren 2019 vil vi ha hatt samtaler med godt over 200 kunstnere. Vi vil også vurdere kunstnere som vi av ulike årsaker ikke får anledning til å treffe 😊

   5

   Skjul eller rapporter dette

  Mest relevante er valgt, og noen svar kan derfor være filtrert bort.

Nasjonalmuseet

21. mars kl. 08:30 · 

Kåre Kivijärvi var den første norske fotografen som fikk bred anerkjennelse som billedkunstner. I 1971 ble han også den første fotografen som stilte ut verk på Høstutstillingen. Kivijärvi har kvensk bakgrunn med sterke bånd til Nordkalotten og finsk kultur, noe som kommer til uttrykk i fotografiene hans. Han har et subjektivt, dynamisk og eksperimenterende uttrykk samtidig som han klarer å fange øyeblikket. Selv kalte han stilen sin «estetisk nyrealisme».

Kivijärvis bilder har blitt stilt ut blant annet ved Henie Onstad Kunstsenteri Bærum, Festspillene i Nord-Norge og Fotogalleriet i Oslo. Nasjonalmuseet har kjøpt inn ytterligere fire verk av Kivijärvi: Hammerfest I (1964), Grønland IV, Sápmi II og Sápmi IV (1966).

7777

2 kommentarer6 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

20. mars kl. 08:58 · 

Som medlem i Nasjonalmuseets Venner får du invitasjoner til utstillingsåpninger, private omvisninger, besøk bak kulissene, konserter og andre arrangmenter. Akkurat nå kan du som venn melde deg på et foredrag om barokken, samt få spesialpris på forestillingen «Barokk bevegelse» i Den Norske Opera & Ballett 😍

Medlemmer får gratis inngang til Nasjonalmuseets visningssteder og til flere andre museer i Skandinavia: Louisiana Museum of Modern Art,Astrup Fearnley MuseetMunchmuseet, og Moderna Museet.

Om dette nettstedet

NASJONALMUSEET.NO

Et dypdykk i Barokken

Meld deg på

4343

5 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

19. mars kl. 18:30 · 

Etter omfattende konserveringsarbeid er et storslått gyllenlærtapet fra 1600-tallet snart klar for det nye Nasjonalmuseet! Tapetet består av omtrent 136 biter som til sammen utgjør nesten 40 kvadratmeter, frodig dekorert med motiver fra plante- og dyreriket.

Om dette nettstedet

NASJONALMUSEET.NO

Fra en herregård i Danmark til Nasjonalmuseet

Gyllenlærtapetet fra 1650–62 ble antakelig produsert nord i Nederland. Det hang opprinnelig i en av stuene på herregården Højris i Danmark, før Kunstindustrimu

142142

6 kommentarer15 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Vis 2 kommentarer til

Nasjonalmuseet har oppdatert forsidebildet sitt.

18. mars kl. 17:03 · 

Komorebi er et japansk begrep som beskriver lys- og skyggespillet som skapes når sollys filtreres gjennom trær og vegetasjon 🌤️🍃

I inngangen til Nasjonalmuseet – Arkitektur finnes det nå en gjenskapelse av dette. Kom gjerne innom og ta deg en vals igjennom pinnene for å oppleve det fine skyggespillet 💃🕺

Installasjonen er en del av utstillingen UTESTEMME:nasjonalmuseet.no/utestemme ...

Se mer

5555

3 kommentarer3 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Vis 1 kommentar til

Nasjonalmuseet

18. mars kl. 08:30 · 

Nasjonalmuseet har kjøpt inn en kjole fra motedesigneren Merilin Kolks kolleksjon «Lovina», SS19. Kolk undersøker seksualisert fremstilling av kvinnekroppen ved å dekke den til. Med en skulpturell tilnærming, bruk av volum, lagdelte konstruksjoner og asymmetri forsøker hun å utfordre den konvensjonelle oppfatningen av hva som er kvinnelig og sexy. Kolk har en nostalgisk fascinasjon for, og lar seg inspirere av, eldre tradisjonelle klespraksiser. Samtidig er hun bevisst på dob...

Se mer

6060

8 kommentarer6 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Vis 5 kommentarer til

Nasjonalmuseet

17. mars kl. 09:05 · 

Visste du at Nasjonalmuseet har utstillinger og kunstverk på reise til enhver tid? 🚀

I vår nyeste vandreutstilling er en av Gustav Vigelands skulpturer plassert i en sofa fra Skeidar 🤔. Her kan du lese mer om «Gustav Vigeland. Angsten står i sofaen» og andre aktuelle vandreutstillinger.

Om dette nettstedet

NASJONALMUSEET.NO

Et museum for hele landet

I 2019 har Nasjonalmuseet fem utstillinger på reise, en i utlandet og fire i Norge, ni ulike skoleutstillinger er på turné, i tillegg lånes det ut kunstverk ti

6464

6 kommentarer5 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Vis 2 kommentarer til

Nasjonalmuseet

16. mars kl. 09:01 · 

Håkon Stenstadvold, «Victoria omfavner Johannes», ant. 1935.

📷: Nasjonalmuseet / Dag Andre Ivarsøy. © Stenstadvold, Håkon/BONO

131131

10 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

15. mars · 

Anna-Eva Bergman, «Planet III», 1969
Foto: Nasjonalmuseet / Børre Høstland. © Bergman, Anna-Eva/BONO

6161

2 kommentarer5 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

15. mars · 

Museets markedsdirektør er en av byens ivrige isbadere. Visste du at Oslofjorden, som kjøler ned de som tar morgenbadet, varmer opp og gir energi til det nye Nasjonalmuseet?

Spill av

-1:15

Flere visuelle innstillinger

Gå til Se og blaSend til Chrome CastKlikk for å forstørre

Slå på lyden

104 171 visninger

Visit OsloLik side13. mars · 

Hurry up and take a dip in the Oslo Fjord before it gets too warm 😅

6262

6 kommentarer17 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Mest relevante er valgt, og noen kommentarer kan derfor være filtrert bort.

Nasjonalmuseet

14. mars · 

En skulptur i bronse med store øyne og hull som perforerer hele kroppen står på en fraktkasse, merket med advarselen «skjørt innhold». Ved foten ligger en halvåpen fraktkasse fylt med magasinutklipp, tegninger og tekster. Kistene har tilsynelatende hatt et liv i kunstens kretsløp, preget som de er av smuss, fotavtrykk og museumsetiketter. En Gucci-drakt og et par hudfargede strikkevotter, som fremstår som relikvier fra kunstnerens liv, ligger henslengt på installasjonen.

Bjarne Melgaards installasjon «Lightbulb Man» har gjennomgått en omfattende konservering og er nå klar for det nye Nasjonalmuseet.

Om dette nettstedet

NASJONALMUSEET.NO

Et av Bjarne Melgaards hovedverk er konservert og klar for det nye Nasjonalmuseet.

4646

2 kommentarer3 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

14. mars · 

Eventyrværelset på Holmenkollen Turisthotell er antakelig Norges første «gesamtkunstwerk», altså et helhetskunstverk. I 1896 startet Gerhard Munthe på tegningene av både veggdekor, vinduer, dører og møbler til dette rommet. Treskjæreren John Borgersen satte tegningene ut i livet. Blant annet ble Munthes eventyrakvarell «Døren i berget» skåret ut ved siden av inngangsdøren (til høyre i bilde 3). I 1914 brant hotellet, og bare noen få møbler ble reddet ut.

Nasjonalmuseets vandreutstilling «Gerhard Munthe – Eventyrlige interiører» viser flere av Munthes interiørprosjekter. Utstillingen åpner i kveld i Romsdalsmuseet! Er du i Molde? Velkommen til utstillingsåpning 😍🎈

9898

1 kommentar17 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Nasjonalmuseet

13. mars · 

Nasjonalmuseet har kjøpt signaturantrekket fra avgangskolleksjonen til den kinesiske mote- og multimediadesigneren Kit Wan, «Kokubetshushiki» (begravelse på japansk), FW18. Wan arbeider konseptuelt og mener de psykologiske og kunstorienterte perspektivene er mer interessante enn de moterelaterte. Silhuetten er maksimalistisk, og i form har antrekket tydelige referanser til japanske tradisjonelle klær. I sin helhet er det komplekse uttrykket filmatisk med en futuristisk twist,...

Se mer

5757

7 kommentarer9 delinger

Vestfold Hyttemagasin

Liker

KommenterDel

Kommentarer

Mest relevante

Skriv en kommentar ...


Vis 4 kommentarer til

Nasjonalmuseet

10. mars · 

Leis Schjelderup, «Sittende kvinne», utan