Back to All Events

Doctor Who Christmas Special - Twice Upon A Time - Nordisk Film Kino

25151867_10155860838912141_2466394685928357903_n.jpg

Vi viser den episke finalen av Doctor Whos Peter Capaldi-epoke onsdag 27. desember kl. 19:00 på Ringen Kino! 🕵️ ❄️

Billetter 👉 http://bit.ly/2B75bZH

Denne visningen inneholder også to bonus-scener. Publikum får følge bak kulissene til innspillingen av dette juleavsnittet og feiringen av Peter Capaldi som doktor og Steven Moffat som showrunner og manusforfatter.

Dette er den episke finalen av Doctor Whos Peter Capaldi-epoke. Det vil være en retur av Pearl Mackie, og vi vil se spesielle gjester som Mark Gatiss (Sherlock) og David Bradley (Game of Thrones). Under visningen introduseres den trettende legen, spilt av Jodie Whittaker (Broadchurch), som den første kvinnen i rollen.

HANDLING
To doktorer finner seg strandsatt i et utrivelig, evig vinterlandskap. En britisk kaptein som man trodde skulle dø under første verdenskrig har klart å overleve skyttergraven for å spille sin rolle i doktorens fortelling.

Dette er det magiske siste kapittelet av den tolvte doktorens episke eventyr. Han må ta et oppgjør med sin fortid for å kunne bestemme sin fremtid. Og doktoren kommer til å oppdage menneskets motstandskraft når han finner håp i hans mest mørke og kalde stund. Det er slutten på en epoke, men doktorens reise har så vidt begynt.

Earlier Event: December 27
Årets siste V75 på Bjerkebanen!
Later Event: December 27
SYNG-along-kino: Jesus Christ Superstar