Back to All Events

Mats Onsum og LILJA – Yin Yoga med livemusikk - Northern Light Yoga

26000962_626351041089252_5583557047662735073_n.jpg

Mats Onsum og LILJA – Yin Yoga m/livemusikk:

2017 går mot slutten, og det er tid for å gi slipp på det som ikke trenger å bli med inn i det nye året, og samtidig skape rom for det som kommer. I den anledning inviterer Northern Light Yoga til Yin Yoga med livemusikk onsdag 27/12 kl 16:00-18:00. 

Mats Onsum leder 2 timer med dyptgående Yin Yoga, akkompagnert av gitarist, komponist og vokalist LILJA. Sammen inviterer de til et tonesatt møte med fokus på tilstedeværelse, hvor alle er velkomne til å lytte både utover og innover. Ingen tidligere yogaerfaring er nødvendig, og timen er tilrettelagt for alle nivåer.

Mats Onsum:

Mats Onsum har praktisert yoga jevnlig siden 2012, og startet sin reise på Eight Treasures Yoga i Oslo. Mats ser på yoga som et fantastisk verktøy for å åpne og trene hjertet, sinnet og kroppen. Han forsøker å gjøre yoga tilgjengelig, men allikevel utfordrende, for alle som deltar – uansett nivå. 

«Det er viktig for meg at yoga ikke formidles som en utelukkende fysisk greie, da asana-praksisen (de fysiske stillingene) kun utgjør en liten del av helheten. Jeg ønsker med andre ord å formidle yoga som et verktøy for å skape rom for selvaksept, nestekjærlighet og ikke minst lek.»

LILJA:

LILJA (Oddrun Lilja Jonsdottir) er en allsidig, nyskapende gitarist, vokalist og komponist fra Oslos jazz- og verdensmusikkscene. Hun har turnert verden rundt og samarbeidet med kjente artister som jazzpionéren Bugge Wesseltoft (NO), gnawamesteren Zakaria Houaoura (MA) og sitarvirtuosen Ustad Ashraf Sharif Khan (PK). LILJA er aktuell med bandet Moksha sitt debutalbum «The Beauty of an Arbitrary Moment» (Jazzland rec), i tillegg til Bugge Wesseltofts «New Conception of Jazz» og soloprosjektet «LILJA: Hjem til verden». 

http://www.lilja.world/

Om Yin Yoga:

Yin Yoga er en rolig og introspektiv form for yoga, der alle stillinger foregår liggende eller sittende. I motsetning til mer yang-basert og dynamisk yoga, tilbringer vi flere minutter i hver stilling, og jobber med å hengi oss til stillingen og la kroppen finne sin egen vei. Vi bruker myk og meditativ pust for å oppleve dybden av øyeblikket, og på denne måten får vi tilgang til dypet av bindevev og indre muskulatur - samtidig som vi lærer oss å gi slipp.
PRIS: 250,- eller kom med ditt klippekort eller abonnement :-)

ADRESSE: Northern Light Yoga, Professor Dahls gate 30, Oslo

MELD DEG PÅ HER: 
https://clients.mindbodyonline.com/ASP/adm/main_enroll.asp?studioid=291788&tg=28&vt&lvl&stype=-101&view=day&trn=100000058&page&catid&prodid&date=12%2F27%2F17&classid=0&prodGroupId&sSU&optForwardingLink&qParam&tabID=101

Earlier Event: December 27
Sminkekost-kurs - Make Up Store Byporten
Later Event: December 27
Aktivitetskveld for barn på Stovner