Back to All Events

Mindfulness og MediYoga kurs ved stress - ettermiddag - Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo

22688507_1473810939341431_3155541237810896432_n (1).jpg

Kurset har fokus på stress og stress reduksjon. 
Vi vil utforske mindfulness som metode, med meditasjoner og øvelser til hjelp i hverdagen. Vi gjennomgår enkle MediYoga øvelser knyttet til stress og muskelspenninger. Alle kan delta - øvelsene blir tilpasset. Ingen forkunnskap er nødvendig. 

Anbefales til deg som er interessert i å lære om mindfulness og medisinsk yoga, med øvelser som kan hjelpe deg å finne roen i en stressfull hverdag.

Kurset er også for deg som trenger et pusterom i hverdagen der du kan finne ro og lade opp batteriene. 
Mindful guidet lyd meditasjon med gong og andre mediative instrumenter blir tilbudt på de fleste av samlingene. Det har vært et populært innslag fra tidligere kursdeltakere. Mange opplever dyp avspenning når de påvirkes av disse tonene og vibrasjonene - en deilig pause fra hverdagens stress.

Kan hjelpe ved stressrelaterte lidelser som rygg/nakke plager, søvnløshet, hodepine, pustevansker, indre uro m.m.

PS: Tidligere kursstart var 8.11.2017 - det er mulig å melde seg på workshop den dagen med grunnleggende mindfulness meditasjoner, yoga, avspenning, lydmeditasjon og gong. Samme tid og samme sted - pris kr. 400 - ta kontakt med eva.edwin@gmail.com hvis du er interessert.

Kursholder: Eva Edwin, MediYoga lærer og terapeut, mindfulness instruktør, hypnoterapeut, spesial sykepleier og høgskolelektor (Høgskolen i sørøst-Norge, timebasis). Du kan lese mer om Eva her:http://www.medisinsk-yoga-oslo.no/om-oss-kontakt/eva-edwin

Kurs (ny dato) start onsdag 15. november 2017, kl. 16.30-18.45
Kursdatoer: 15.11, 22.11, 29.11, 6.12, 13.12, 20.12, 03.01, 10,01
Pris kr. 2980 for 2 timer 15.min x 8 inkl, lån av matte/pledd. Små grupper fra 5 til 10 deltagere
Pensjonister, uføre, studenter og arbeidsledige får 10% rabatt
NB: Det er bare mulig å få en type rabatt

Påmelding skjer på email: eva.edwin@gmail.com (send ditt navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato) eller ved å ta kontakt med Eva på mobil 92406173 (helst SMS først). Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Mindfulness er en populær meditasjons form som anvendes både i helsevesen, skole og organisasjoner verden over. Øvelsene har blitt forsket på med gode resultater i forhold til både fysisk og psykisk helse - ikke minst stress. 
MediYoga er en yogaform som er blitt testet og tatt i bruk på flere sykehus og rehabiliteringssentre i Norden. 

På dette kurset vil du lære litt om hva mindfulness går ut på. Du vil lære noen enkle meditasjoner og teknikker for å trene oppmerksomheten slik at du blir mindre påvirket av stress, lever mer i øyeblikket og finner indre ro. 

Yogaøvelsene valgt til kurset har fokus på å skape energiflyt og avspenning for rygg, skuldre, nakke, hofter. Det legges vekt på å finne øvelser som lett kan integreres i hverdagen. Øvelsene er instruert etter mindfulness prinsipp og tilpasses den enkelte. 

Pust og pustemeditasjoner er sentralt både i yoga og mindfulness og vil være i fokus.

For å få best utbytte av kurset anbefales det at du setter av tid til egentrening. Du vil få hjelp til å utvikle egen praksis gjennom samtaler og anbefalinger til hjemmeøvelser, litteratur, digitale hjelpemidler m.m. Du vil også få tilbud om medlemskap i en lukket facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål og utveklse ideer.

Dette er godt utprøvde og aksepterte metoder for å skape overskudd, ro og balanse. Etter kort tid med trening vil du trolig bli overrasket over hvordan du med oppmerksomt nærvær kan oppleve økt kvalitet i daglige aktiviteter og beholde roen i en hektisk hverdag. 

Du kan lese mer om mindfulness her: http://www.medisinsk-yoga-oslo.no/mindfulness og MediYoga her: http://www.medisinsk-yoga-oslo.no/mediyoga
For fullstendig kursbeskrivelse se her: http://www.medisinsk-yoga-oslo.no/mindfulness-og-mediyoga-kurs-ved-stress-onsdager-kveld-start-08-november-2017

Du er hjertelig velkommen til kurs!

Earlier Event: December 27
Aktivitetskveld for barn på Stovner
Later Event: December 27
Weinachtsfest med Buddelship - BD57