Back to All Events

Romjulsdans & golf med LEIF - Oslo Camping


24796638_1536799506409066_6696715631430772697_n.jpg

ROMJULSDANS & GOLF med LEIF på Oslo Camping! LEIF spiller som alle vet kun stilig musikk og blander skamløst kredible og ukjente perler med gamle hits du trodde du hadde glemt. Mao: Det blir god stemning på campingen fredag 29.desember!
Vi samler alle vi kjenner og spiller minigolf mens vi smiler varmt til hverandre og snakker om hva vi har fått til jul, om kjipe julebesøk og puster lettet ut før vi danser inn i natten til sykt kredibel dansemusikk. 

LEIF (Dj-sett)
LEIF er kjent for sin tilstedeværelse på scenen og sine hete klubbkonserter. De siste årene har han turnert Europa som solo-artist og sluppet radio-singlene Boys Who Want Love, Breakdown & Burnout og slipper snart et flunkende nytt album !
Innimellom låtskriving og studio-jobbing er LEIF aktiv som DJ på klubbscenen i Oslo, der han blander alt fra skitten elektronika og house til sjelfull indiepop, en deilig feelgood-mix som kryper inn bak hjerte og gjør at natten føles ekstra levende.

Earlier Event: December 29
Julefred - yoga på tegnspråk - Rosentine
Later Event: December 29
Romjulstreff - Brutus