Back to All Events

Romjulsyoga - Mandala Yoga

24852110_10156470479079528_6907418739525471262_n (1).jpg

Hos Mandala Yoga tilbyr vi i romjula tre korte kurs i iyengaryoga. La jul være jul og kom på ett, to eller tre kurs. 

Myk nok til å gå: Hofte- og skulderåpninger
- fredag 29. desember kl 17.00-18.00

I yoga fokuserer vi mye på å øke sunn mobilitet i stive muskler og ledd. Julekursets første del ser spesielt på bevegelighet i hofte og skuldre. En stressende hverdag, arbeid foran pc og vårt vinterlige klima bidrar til at vi spenner oss og stivner over tid. Bare tenkt på hva det gjør med kroppen din å haste av gårde på et isglatt fortau i ti minusgrader for eksempel. Vi gjør både aktive og mer passive yogaposisjoner for å nå inn til de stive musklene, men dette er likevel det mykeste av de tre kursene vi tilbyr denne romjulen.

Sterk nok til å sitte: Kjernestyrke og framoverbøy
- lørdag 30. desember kl 11-14.00

Opprinnelig ble yogaposisjonene utviklet blant annet for å trene opp kroppen til å sitte i meditasjon i lange perioder. I dag sitter vi ofte lenge på jobb uten å ha styrken som kreves for å tåle det. På julekursets andre del jobber vi derfor med kjernestyrke og bevissthet rundt korrekt holdning. Vi ser også på klassiske framoverbøyposisjoner, men også litt mer avanserte yogaposisjoner som kombinerer framoverbøy og kjernestyrke.

Energi til å hygge seg: Bakoverbøy
lørdag 30. desember kl 15.00-18.00

Bakoverbøy er yogaposisjoner som gir mye energi. På denne delen av julekurset gjør vi bakoverbøy med instruksjoner som tar deg dypere inn i stillingene. I tillegg til at bakoverbøy styrker ryggen, hjelper de deg med å strekke brystmusklene og utvide brystkassen. Etter en serie med bakoverbøy kjenner du gjerne at kroppen har rørt på seg samtidig som du har ekstra god plass til å puste. Gjør du disse yogaposisjonene riktig kan de lindre spenning i skuldre og nakke og lavere skuldre kan vi kanskje alle trenge etter juleforberedelsene.

Pris: Hele kurset 1399,- kr, to deler 949,- kr og en del 499,- kr.

De tre ulike kursene fungerer fint som selvstendige kurs, men best utbytte får du selvsagt om du deltar på alle delene.

I god iyengaryoga-stil gir Janna Brattli individuelle tilpasninger til de som trenger det slik at både begynnere og mer erfarne utøvere får godt utbytte av kurset.