Back to All Events

Lørdagsgodt: Das Body / MONO / 30.desember

Konsertstart: 18.00 | Gratis inngang!

DAS BODY
Das Body er et nystartet Osloband med vokalisten Ellie Linden i front. 24-årige Linden har tidligere jobbet med soloprosjekter, men har nå funnet en usannsynlig blanding av ferske og erfarne folk å jobbe med. Sammen har de startet et alternativt popband som balanserer mellom refreng-glede og motstand.

De har foreløpig ikke kommet med offisielle utgivelser eller spilt konserter. Likevel er de allerede plukket opp av konsertarrangøren Goldstar og av NRK-serien Unge Lovende på grunnlag av sine hjemmelagde demoer. De blander sine eksentriske elementer med bevisste pop-klisjeer, og stemmen til Ellie Linden er limet som skaper en nesten overraskende sterk konsekvens i lyden. Hør demoer på SoundCloud, og bli overbevist om at Das Body har et særpreg du vanskelig kan forholde deg likegyldig til. Das Body spiller på Cafe Mono lørdag 30. desember.

facebook.com/dasbody //

soundcloud.com/dasbody