Back to All Events

Pokémon Prerelease - Sun & Moon - Lost Thunder (Søndag 21.10 kl 12:00)

  • Outland Oslo Storgata 26, Oslo (map)

Velkommen til Pokémon Prerelease i Oslo!

Max antall deltakere: 80

Oslo Pokémon-liga skal ha Pokémon TCG Prerelease. Det neste settet i Pokémon. Settet "Sun & Moon - Lost Thunder " kommer i november og vi får lov til å smake på det to uker før det blir satt ut i butikkene rundt om i landet! En Prerelease event er moro og avslappet spilling, og man trenger ikke å kunne alle regler i spillet - det hjelper vi hverandre med. Det er ikke anledning til å kun kjøpe prerealease kit; Du må være med å spille - minimum en runde.

PÅMELDING: Alle må fylle ut dette skjema for å delta:

https://goo.gl/forms/kq4tSeymWVnDXbdE2 Facebook for mer info: https://www.facebook.com/events/104497010494530/

REGISTRERING: Søndag 21. Oktober - Kl: 12:00-12:30 TID: 30 minutter til deck building, best-av-1 (4 runder swiss) - hver runde varer i 30 min. Tilsammen 3 runder. -Man kjøper et Prerelease kit, som innholder 4 boosterpakker, en liten bunke med kort for å bygge decket sitt og et spesielt Prerelease promo kort.

l_1779057442.jpg

I tillegg får alle inntil 3 boosterpakker som premie uansett tap eller seier i rundene man spiller: for kr 290,- PREMIER Alle mottar 3 boosterpakker for deltakelse i turneringen - uansett tap eller seier Pokémon Play! sanksjonert: JA. REGLER: Vi følger de vanlige reglene, men har kun 40 kort i decket og spiller med kun 4 prize-kort. Når man bygger et deck kan man kun bruke kortene fra Prerelease kitet. Energy-kort får dere på stedet.

Prerelease skal være veldig avslappet, så det er bare å spørre dommer om hva som helst før og under spillet. Litt om hva som skjer på en Prerelease event: -Først registrerer man seg. Ta med Player ID. Hvis man ikke har Player ID kan du hente den på din Pokemon.com-konto eller få du det fra oss.

-Alle får et Prerelease kit hver og åpner denne hver for seg i felleskap. Så koser man seg ved å se på kortene man har fått fra det nyeste settet. -Deretter får man 30 minutter til å bygge et deck på 40 kort ut ifra kortene man fikk fra kitet sitt. Spør om du lurer på hvordan å bygge deck eller hva man ikke har lov til å inkludere i decket sitt. Lov å spørre hvem som helst. (Energi får dere av oss)

-Så blir det generert en liste som viser hvem alle skal spille imot. -Ta med decket ditt og finn din motstander. Det vil det være bordnummer for alle matchups. - Man spiller best-av-1 i 4 runder, med 30 min hver runde. Dvs. at man spiller mot 1 motstander i maks 30 min. Deretter spiller man mot neste motstander i maks 30 min, og gjør dette til man har mot 3 motstandere.

-Etter man har spillt ferdig 3 runder får man 3 boosterpakker fra Ultra Prism-settet som man kan kose seg med. Man teller ikke med tap eller vinn når det gjelder premieutdeling. -Resultatene blir lastet opp på systemet til Pokemon og hvis man logger seg inn på brukeren sin på pokemon.com vil man se at man har deltatt på Prerelease og resultatet. Vi gleder oss til dette. Vel møtt! Pokemon Oslo Facebook Side: https://www.facebook.com/groups/OsloPokemonLeague/


Adresse:

Outland Oslo - Storgata 26, 0184 Oslo