Back to All Events

Calle & Vidar – Sammen igjen, for første gang sammen

Calle & Vidar
Sammen igjen
For første gang sammen

Stageway er stolte av å presentere en helt ny forestilling med to av landets fremste komikere; Carl Fredrik Hellevang Larsen og Vidar Magnussen. Gjør deg klar til forestillingen Sammen igjen, for første gang sammen.

Calle er kjent fra Raske Menn, I kveld med Ylvis og som Jon Almaas' sidekick i Praktisk Info. Mens Vidar har en rekke teater- og TV-suksesser på samvittigheten, hvor den kanskje største er NRK-serien Side om side, som nå er inne i sin sjette sesong. Begge har vunnet en rekke priser.

Dette er forestillingen Calle og Vidar har ønsket å lage sammen, uten å kjenne hverandre i det hele tatt. For til tross for at Calle og Vidar er jevngamle, oppvokst i samme by og til og med gikk på samme skole i oppveksten, har de aldri tidligere jobbet sammen. Et tilfeldig møte under innspillingen av I kveld med Ylvis for tre år siden forandret alt. Nå får de drømmen oppfylt og er klar med et ektefølt, men absurd komishow.

Sammen igjen, for første gang sammen er en forestilling av og med Calle & Vidar med god hjelp av Bård Ylvisåker og Erik Ulfsby på regi.

42578488_10156582171286280_253765432559796224_o.jpg