Back to All Events

Grefsenkollen - Program


Kulturprogrammet på Grefsenkollen

Grefsenkollen er laftet tømmer, historie og tradisjon i møte med en svært ambisiøs restaurant og fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Baren er et perfekt sted for en aperitif før middag eller til å ta et glass etter en frisk topptur. Den egner seg også svært godt til uformelle sammenkomster som reunion, bursdager og andre fester. I OverOslo bar har vi også et variert underholdnings- og kulturtilbud, alt fra quiz til intimkonserter og stand-up! Mer infomasjon finner du under:

Velkommen til Grefsenkollen!

Grefsenkollen er laftet tømmer, historie og tradisjon i møte med en svært ambisiøs restaurant og fantastisk utsikt over byen og fjorden. Vår ambisjon er at du skal komme hit ofte, i mange forskjellige anledninger. Til oss er du hjertelig velkommen enten det er til en av byens beste restaurantopplevelser, til lunsj eller boller og kakao, eller en kald øl og hjemmelaget pizza på terrassen.

 

Våre møterom legger til rette for inspirerende møter og store tanker. Med fjorden og byen som glitrer i det fjerne er Grefsenkollen en eventyraktig ramme for brylluper, jubileer og store og små firmafester. For ikke å snakke om utekonserter. Få med deg OverOslo, vår egen musikkfestival med 15,000 besøkende hver sommer. 

Grefsenkollen er et vakkert sted vi er svært stolte av og vi håper at du drar herfra mett, glad og litt mer inspirert enn da du kom. Velkommen til toppen av Oslo!

Grefsenkollen er det perfekte sted for et hvert arrangement. Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring med små og store eventer, fra planlegging til gjennomføring. Hos oss slipper du gå gjennom et eventbyrå og vi hjelper deg gjennom planlegging og gjennomføring. 

Terrassen

Spis pizza på vår herlige terrasse som er åpen for servering hele sommeren.

Pizzaen stekes i vår egen steinovn og serveres med ulike smaker og knallgodt fyll.

Før og under OverOslo-festivalen i juni er terrassen kun for festival (fra 14-21.juni 2020!

OverOslo Bar

Baren er et perfekt sted for en aperitif før middag eller til å ta et glass etter en frisk topptur. Den egner seg også svært godt til uformelle sammenkomster som reunion, bursdager og andre fester. I OverOslo bar har vi også et variert underholdnings- og kulturtilbud, alt fra quiz til intimkonserter og stand-up! Mer infomasjon finner du under kulturprogrammet i vårarrangementskalender  eller på våre facebooksider. Fra januar 2019 er baren stengt på hverdager, men åpent som vanlig i helgene. Se åpningstider lenger ned på siden. Ta kontakt om du vil leie baren!

Vår erfaring spenner fra ukentlige arrangementer som konserter, quiz, vinsmaking og standup til kick-off for bedrifter, kundemøter, julebord og fest. Ta kontakt for å ta en prat om ditt event på booking@grefsenkollen.no. Vennlig hilsen

Alle oss på Grefsenkollen

Earlier Event: October 5
PARKTEATRET - PROGRAM 2019
Later Event: October 5
Høstferie i Oslo - Se hva som skjer