Back to All Events

OSLO PIX 2019 // Filmfestival

Festivalsommeren starter 3.–9. juni 2019 med tredje utgave av Oslo Pix. Da ruller vi den røde løperen ut mellom Saga og Klingenberg, og slår dørene opp på nye Vega Scene, til en uke med film, festivalstemning, opplevelser og oppdagelser.

Oslo Pix er en publikumsfestival for hele byen som kombinerer film og fest på en ny måte. Vi gir deg det beste fra verdensfilmen akkurat nå: fra de største Hollywood-produksjonene til den minste indie-filmen, fra eksperimentelle filmer som sprenger alle grenser til filmperler du har med deg lenge etter du forlater kinosalen. Det blir eksklusive førpremierer på kommende kinofilm og gjensyn med klassikere fra filmhistorien.

I vår utendørs festivalgate mellom Saga og Klingenberg kan du spise og drikke, treffe nye og gamle venner, slappe av og la deg underholde mellom visningene. Her finner du telt med servering, storskjerm med gratis utekino og scene med samtaler og musikk. Onsdag 5. juni feirer vi Verdens miljødag, og lørdag og søndag i festivaluka inviterer vi til familiedag med aktiviteter for store og små.

Følg eventet vårt og hold deg oppdatert om årets festival. Vi slipper filmer, gjester, temaer, fester og arrangementer på løpende bånd utover våren.

Vi sees på Oslo Pix i juni!

Sjekk ut våre hjemmesider for mer info - http://oslopix.no/no/

58382213_2241794339250988_2661651706470727680_o.jpg