Back to All Events

Gratis Frokostmøte: "Prosjektlederen - Et Multitalent?"

  • Drammensveien 145 A (map)

Ny eller relativt fersk som prosjektleder? Da er dette arrangementet for deg!

Holte Academy inviterer deg til gratis FROKOSTMØTE med tema:


"PROSJEKTLEDEREN - ET MULTITALENT?"

Opplever du at jobben som prosjektleder er krevende? Har du noen gang tenkt at ditt prosjekt er så omfattende at du nærmest må være et multitalent? Et multitalent er en tusenkunstner som kan sjonglere 120 oppgaver samtidig. Er det virkelig overkommelig? Hva er de første stegene du bør ta om du er ny i rollen? Og hva skal til for å ta deg fra «god nok» til å bli en mer selvsikker og solid prosjektleder?

Dato: Fredag 8. februar 2019, Tid: kl. 08.30 – 10.30
- Registrering og frokost fra klokken 08:30
- Foredrag starter klokken 09:00
Sted: Hos Holte Academy, Drammensveien 145 B, 0277 Oslo (Skøyen)

Et hvert prosjekt trenger effektiv styring, ledelse, kontroll og kommunikasjon. Om prosjektet kommer i mål og gir tiltenkte resultater avhenger blant annet av hvordan prosjektlederen fyller rollen sin. Mange har kanskje store forventninger til deg som er prosjektleder. Du må evne å se helheten, det strategiske bildet, sammenhenger og avhengigheter. I tillegg må du koordinere ulike oppgaver og mennesker, både interessenter og teamet ditt.

I Frokostmøtet ser vi nærmere på forventningene som stilles til en prosjektleder, og hvordan du kan fylle disse. Vi gir deg tips og råd om hvordan du selv kan kartlegge rammene for prosjektet du tar på deg, og dermed øke sjansen for å lykkes i rollen som prosjektleder.

Videre vil vi diskutere hvilke ferdigheter og kompetanseområder du bør strekke deg mot for å ha et større register å spille på innen prosjektfaget.

I dette frokostmøtet ser vi nærmere på tema som:

• Utpekt som prosjektleder – hva nå? Dette må du spørre om før du tar på deg jobben som prosjektleder.
• Hvilke ferdigheter, kompetanseområder og kvaliteter forventes det at du som prosjektleder behersker?
• New project, same procedure? Krever ulike prosjekter ulike ferdigheter? Eller er det slik at en dyktig prosjektleder kan påta seg et hvilket som helst prosjekt uavhengig av bransje og fag?
• Walk the talk - Hvordan forene kunnskap med utførelse

Målgruppe:
- Frokostmøtet passer for deg som er relativt ny som prosjektleder eller er i ferd med å bli det.
- Du som har vært prosjektleder i mange år vil kanskje finne dette litt elementært, men du har kanskje kolleger som dette er midt i blinken for?

Du er velkommen til å videresende invitasjonen til andre du mener kan ha nytte av å delta. Merk at alle må registrere sin påmelding.

Fokus i Frokostmøtet er å kaste lys over ferdigheter, egenskaper og kvaliteter som du bør sikte mot for å bli enda bedre. Kom og bli inspirert og få innsikt som gjør deg bedre forberedt til å ta imot nye prosjektoppgaver.

Registrering og frokost fra klokken 08:30. Foredrag starter klokken 09:00.

Foredrag holdes av Hanne Hårstad og Martin Hartmann, begge rådgivere og kursholdere i Holte Academy.

Hjertelig velkommen! (Husk å registrere din påmelding)


50668161_2597898433559173_3067667742489313280_o.jpg