Back to All Events

Premiere JEG SER DEG med Michael Winger i storsalen på Colosseum

Turbin Film i samarbeid med Europafilm, NFkino og NFkino Colosseum ønsker velkommen til storslått premierevisning av JEG SER DEG (regi: Maria Salazar) i Oslos storstue på Colosseum fredag 15. mars klokken 18.00. Michael Winger vil være til stede sammen med teamet for å introdusere filmen.

Programmet for kvelden oppdateres fortløpende.

Forhåndssalg finner du her: https://www.filmweb.no/film/article1381437.ece?location=Oslo

Om filmen

Hvert år blir rundt 1500 personer etterlyst i Norge. Noen blir aldri funnet.

I dokumentaren JEG SER DEG kontaktes Michael Winger av pårørende, som er på leting etter savnede familiemedlemmer. Ved hjelp av intuisjon bruker Winger sine sanser for å finne savnede personer, som ellers er gitt opp av politi og letemannskaper. Han mener at han kan komme i kontakt med minner og følelser som preget de savnede før de forsvant, og jobber med sin sterke intuisjon for å peke ut ca hvor de savnede har tatt veien.

Still_2K_16-9_0007_ONLINE_180815_.000000(1).jpgWinger har hjulpet flere familier med å finne sine kjære, men mange utenforstående er fremdeles skeptiske og i media møter han motstand. I Jeg ser deg blir vi vitne til hvordan Winger jobber gratis og systematisk dokumenterer sine funn, i håp om at han etter hvert vil kunne overbevise samfunnet om at det finnes sider ved menneskets natur som ennå ikke er kartlagt.

Vi gleder oss til å se dere!