Back to All Events

Spesialkurs: Introduksjon til te med Spill the Tea

Velkommen til introduksjonskurs om te, produksjon og brygging. Sammen smaker vi på de ulike hovedkategoriene med te som finnes og prater om teplanten, dens historie, og hvordan den prosesseres og kultiveres for å produsere ulike tetyper og tekultur i ulike land. Vi går også gjennom de ulike bryggemetodene som egner seg for ulike tetyper slik at alle får brygge sin egen te og lære hvordan teene kan oppnå sitt fulle potensiale. Dette kurset gir deg en grundig innføring i ren te fra teplanten og gir et godt innblikk i mangfoldet av te, fra tradisjonell kinesisk te til mer moderne varianter fra nyere teland.

Kursholderne
Spill the Tea AS ble etablert i april 2018 av fire tenerder fra Oslo. De har som mål å spre kvalitetste og kunnskap om te til det norske folk. Spill the Tea ønsker å støtte positive endringer i tebransjen, noe som innebærer å fokusere på bærekraftig produksjon og sporbarhet. De synes det er for lite fokus på sporbarhet tebransjen i dag, og derfor heter de Spill the Tea.Spill the Tea – Å avsløre informasjon eller sladre om du vil.Spill the Tea bryr seg både om planeten vår, og menneskene som bor på den. Så langt det er mulig prøver de å velge teer som enten har økologisk sertifisering eller kommer fra gårder som bruker miljøvennlige produksjonsmetoder. Bra for deg, bra for bøndene, og bra for jorda. De prøver også å kjøpe te direkte fra tegårdene selv. Ved å kutte ut mellomleddene sikrer de at de som dyrker teen får størst mulig cut av profitten, samtidig som de sikrer kunden kvalitetste i verdensklasse, og at teen er produsert under gode arbeidsforhold.

Pris: 700 kr (intropris!)
Varighet: ca. 3 timer
Maks 10 deltakere

Meld deg på her: https://www.baristaschool.no/produkt/te-21-mai-kl-18-00/ eller via Vipps (Barista School).

56419471_1204263383075826_2439086922098802688_o.jpg
Later Event: May 21
Krigens skjebner