Back to All Events

Gods Of Rap: Wu-Tang Clan, Public Enemy, De La Soul + DJ Premier

  • Sonja Henies plass 2 (map)

Wu-Tang Clan, Public Enemy, De La Soul og DJ Premier
til OSLO SPEKTRUM 23. MAI
MED TURNÉEN “GODS OF RAP” !

Den 23. mai inntar fire av hiphop-historiens største ikoner Oslo Spektrum for å lage vårens mest storslåtte fest.

”Gods of Rap” -urneen blir en feiring av disse artistenes udødelige og klassiske album der 2019 markerer en viktig milepæl for alle tre; Wu-Tang hedrer 25års dagen til «Enter The Wu-Tang (36Chambers)», Public Enemy feirer 30 år med «It Takes a Nation of Millions To Hold Us Back», og De La Soul markerer tre tiår med sin anerkjente «3 Feet High and Rising».

▶︎ ▷WU-TANG CLAN ◁◀︎
Hiphop-kollektivet (kanskje det viktigste og beste?) har vært springbrettet for solokarrierene til storheter som RZA, Ol’ Dirty Bastard, GZA, Ghostface Killa, Method Man og Raekwon.
Debutalbumet «Enter The Wu-Tang (36 Chambers)» som de nå skal feire, er rå hiphop som sprengte alles salgsforventninger da det ble gitt ut. Albumet er kjent gjenganger på ”Tidenes Beste Album” lister verden over.

This record is harsh, but so is the world that we live in. For b-boys n’ girls who come from the core of the hard, this is the hip-hop album you’ve been waiting for. Simply put “The Wu-Tang Clan ain’t nuthin’ to fuck with”. - The Source (1993)
https://wutangclan.com/

▶︎ ▷ PUBLIC ENEMY ◁◀︎
Rap-legendene er mest kjent for politisk og kompromissløs rap med knallharde beats og ditto innhold. New York-bandet leverte fire klassiske album fra 1987 til 1991 som ifølge mange endret hiphop, der de på mange måter gav sjangeren et bredere nedslagsfelt. «It Takes a Nation Of Millions To Hold Us Back» var deres andre studioalbum og det har blitt omtalt som et av de viktigste og innflytelsesrike album i historien. Albumet har velfortjente plasseringer på en rekke “Greatest Albums Of All Time”-lister .
https://www.facebook.com/publicenemy/

▶︎ ▷ DE LA SOUL ◁◀︎
De amerikanske hiphopperne har holdt på siden 1988. Debutalbumet «3 Feet High And Rising (1989)» framsto med sine overraskende samplinger og oppfordring til positivitet som et klart alternativ til den fremadstormende subsjangeren gangsterrap. De satte med dette albumet en slags ny standard for sjangeren, samtidig en motsetning til den aggressive rappen som dominerte New York på den tiden. De La Soul har klassiker- og legendestatus og åtte fantastiske album på samvittigheten. De leverer organisk hiphop, gyngende beats og en rapstil som er tilbakelent, flytende og samkjørt – ingen gruppe innen hiphop har en lignende dynamikk.
https://www.facebook.com/wearedelasoul/

▶︎ ▷ DJ PREMIER ◁◀︎
Showet bindes sammen av DJ PREMIER fra Gang Starr. Han er en av de mest anerkjente produsentene i hiphop, og har laget tonnevis av klassiske låter sammen med hiphop-helter fra Notorious Big og Jay-Z, til Snoop Dog og Drake.
https://www.facebook.com/DJPremierOfficial/

Alle tre artister selger ut arenaer og konserthus verden over og har satt tydelige spor i musikkhistorien. Denne konserten blir garantert en ”once in a lifetime”-opplevelse, og noe man absolutt ikke vil gå glipp av!

Billetter i salg via Ticketmaster 30. januar klokken 10:00

INGEN ALDERSGRENSE. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

51341369_10155822181776363_4197112320201064448_o.jpg
Earlier Event: May 23
Sounds of Spring med Bærumkoret
Later Event: May 23
THIEF MUSIC Unplugged 23/5