Back to All Events

Medlemsmøte, Open Innovation Lab of Norway - Kun for medlemmer

Hva er greia med BLOCKCHAIN?

Dypdykk i hva, hvordan og hvorfor Blockchain er en Gamechanger!

For å møte nåværende og fremtidige utfordringer og muligheter, må vi som dyktige innovasjons-ledere være oppdatert på hvilke muligheter og trusler som banebrytende nye teknologier byr på.

«Blockchain is as significant now as the internet was 25 years ago»,

Blythe Masters

Denne gang ser vi nærmere på Blockchain. Selv om de fleste har fått med seg at Blockchain er en distribuert reskontro (ledger) som tar vare på transaksjoner i serier av verifiserte blokker er spørsmålet viktigere enn noensinne. Hva vil og kan Blockchain bety for din virksomhet?

For å sette scenen har vi også denne gangen invitert to flotte innledere;


CEO i Amesto, Arild Spandow
Alex Goldstein fra Singularity University/Oslo Freedom Forum

I samarbeid med SR Bank og Amesto har vi gleden av å invitere deg til en inspirerende ettermiddag der vi hører mer om hvorfor Blockchain og digitale valutaer er i ferd med å bli strategiske konkurransefordeler for de som gjør det smart, og hva det krever.

Etter innlederne legger vi som vanlig opp til åpen dialog, - og det blir både debatt og diskusjoner. Vi garanterer nye tanker, konkrete ideer og en god porsjon inspirasjon!

Programmet starter kl 15.00 og avsluttes faglig kl 18.00. Vi runder av med en hyggelig middag på EIK restaurant for de som har anledning.

Hjertelig velkommen til nok et spennende treff!

Med innovative hilsener

Truls Berg

Leder, Open Innovation Lab of Norway

55810983_10161641622790261_1023460860909060096_o.jpg