Back to All Events

Få billeter! No Such Thing As A Fish / Folketeateret / 26. mai

Den prisvinnende podkasten No Such Thing As A Fish, av forskerne bak BBC-programmet QI, kommer til Folketeateret den 26. mai med sitt nyeste show ‘In No Particular Order’.

Podkasten er nå omgjort til et sceneshow, No Such Thing As A Fish – Live, der de tar for seg de mest bisarre, ekstraordinære og hysteriske fakta som eksisterer. Gjengen bak podkasten har allerede opptrådd for utsolgte arenaer over hele verden, inkludert London’s West End og Sydney Opera House. Den 26. mai kommer de endelig til Norge for første gang med show på Folketeateret. Selv sa de:

«Vi har alltid ønsket å dra på turne rundt i Europa, så vi er veldig glade for å endelig kunne gjøre det. Vi har fått mange meldinger og støtte fra lytterne våre i Europa og kan ikke vente med å møte dem og få spredd vår nerdete peste over hele kontinentet!»

Showet inkluderer en live, uredigert podkast-innspilling, og en helt segment hvor teamet diskuterer de merkverdige, vidunderlige tingene som har skjedd med dem i månedene siden de sist var på turné.

For alle som er sultne etter kunnskap kombinert med grenseløs latter er dette et show man ikke kan gå glipp av. Billetter i salg torsdag 21. februar kl. 10:00 via arrangørens nettside www.acomicsoul.com og www.folketeateret.no.

52406586_2385835358093928_4932127485362962432_o.jpg
Later Event: May 27
Hydrogenkonferansen 2019