Back to All Events

Backstreet Boys / Oslo Spektrum / Pres. av Live Nation

  • Sonja Henies plass 2 (map)

Det er en glede å annonsere at Backstreet Boys slipper sitt nye album «DNA» 25. januar! Som om ikke det var nok legger den populære gruppa ut på verdensturné, og lørdag 1. juni kan norske fans oppleve superstjernene i Oslo Spektrum. Få med deg hele vennegjengen, for dette vil dere ikke gå glipp av... Backstreets back - alright!

Billetter i salg fredag 16. november kl. 09.00.
Forsalg til våre medlemmer via livenation.no fra torsdag 15. november kl. 10.00. Registrer deg her: livenation.no/register
Prisene ligger på kr. 1000,- / 720,- / 540,- / 600,- + avg. (Med forbehold om endringer før salgsstart.)
Det vil også være VIP-pakker tilgjengelig. Les mer her: backstreetboys.com/news/297982

Backstreet Boys slipper sitt nye album på RCA Records i januar, men det er tilgjengelig for forhåndsbestilling allerede nå. «DNA» er gruppas tiende studioalbum, og inneholder låter skrevet av blant andre Lauv (Charlie XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNC) og Mike Sabbath (J Balvin). I dag slapp gruppa første smakebit, som er singlen «Chances». Hør låta og se den offisielle musikkvideoen her: smarturl.it/bsbxChances

I begynnelsen av mai legger Backstreet Boys ut på sin «DNA World Tour» - deres største arenaturné på 18 år. Over 3 måneder vil de spille konserter i hele Europa og Nord-Amerika, hvor de headliner arenaer som Londons O2 Arena, Paris AccorHotels Arena, Berlins Mercedes-Benz Arena, og til vår store glede - Oslo Spektrum.

Gutta har analysert sine individuelle DNA-profiler for å se hvilke elementer hvert medlem representerer i gruppas DNA. Se videoen her: bkstboys.co/DNAWorldTour2019 Når alle disse kommer sammen danner de ustoppelige og legendariske Backstreet Boys.

«When this group started 26 years ago – and through all the highs and lows of our career – we’ve had to learn it wasn’t about us as individuals but about what’s best for the group,» forteller Howie D.

«That’s what I love about this album,» fortsetter Kevin Richardson. «We were able to bring all of our influences and styles into one coherent piece of work. These songs are a great representation of who we are as individuals and who we are as a group. It's our DNA. We’re really proud of that.»

«The journey is ongoing with us and there is so much left to do,» sier Brian Littrell. «We’re living the next chapter that hasn’t been told yet, and that's exciting.»

Deres meget vellykkede show «Backstreet Boys: Larger Than Life» i Las Vegas avsluttes i april, etter 14 måneder i Las Vegas.

«Vegas has been amazing and these next set of dates are going to be a party,» avslutter Howie. «Then it’s time for us to visit our fans all over the world.»

Vi starter oppvarmingen med låter som «I Want It That Way», «Everybody (Bckstreet’s Back)», «As Long As You Love Me» og resten av hitsene til det legendariske bandet allerede nå! Gjør deg klar til en uforglemmelig konsertopplevelse denne sommeren!

Spilleliste: spoti.fi/2SYBOyD

---

VIKTIG INFORMASJON:
Dette er det eneste offisielle Facebook-eventet for konserten med Backstreet Boys i Norge. Det er her du finner korrekt og oppdatert informasjon. Husk alltid å sjekke hvem som står som arrangør når du trykker at du skal på et arrangement, dersom det er Europe Top Events eller lignende (ikke arrangør, band/artist eller venue) må du være forsiktig med å kjøpe billetter via linkene de oppgir.

Vi ønsker også å komme med en generell advarsel når det gjelder videresalg av billetter. De offisielle salgskanalene finner du kun via artist, venue og Live Nation, og vi selger våre billetter via Ticketmaster. Dersom du velger å kjøpe billett fra sider som Viagogo, privatpersoner, etc. er dette på eget ansvar. Alle billettene vil bli scannet ved inngangen, og personer med billetter som er falske, forsøkt brukt flere ganger eller kansellert vil bli bortvist fra området.

God konsert!

45655334_10156906000555152_980849360789045248_o.jpg