Back to All Events

Bob Woodward // Colosseum, Oslo // 4. juni

  • Fridtjof Nansens vei 8 (map)

Bob Woodward, Pulitzer-vinner og Watergate-journalist, kommer til Colosseum i Oslo 4. juni!

Billettsalget starter torsdag 21. mars kl 10:00 via acomicsoul.com og ticketmaster.no

Den amerikanske gravejournalisten og forfatteren Bob Woodward, som er kjent for å avdekke Watergate-skandalen med Carl Bernstein, kommer til Colosseum i Oslo 4. juni for en fokussamtale med den norske journalisten Anders Giæver.

Woodward har vært ansatt av The Washington Post siden 1971 og er forfatter av 19 bestselgere (inkludert bøker om de siste ni presidentene fra Nixon til Trump). I kjølvannet av utgivelsen av sin siste bok, 'Fear: Trump in the White House', besøker han Norge og gir et innblikk i Trump-presidentskapet under samtalen. An Evening With Bob Woodward er en kveld i selskap med en ikonisk journalist som har vunnet nesten alle journalistiske priser, inkludert to Pulitzers.

Woodwards siste bok handler om presidentskapet til Trump og beskriver et detaljert og avdekkende bilde av den amerikanske presidenten. I forbindelser med boken reiser han rundt om i verden for å svare på spørsmål.

54233839_10156930211636006_6199415782854623232_n.jpg